Quantcast

Arena Sport chce mít další 4 programy

| redakce | tisk

Společnost Arena TV požádala slovenského regulátora médií RVR (Rada pro vysílání a retransmisi) o udělení licencí pro čtyři nové programy. Arena TV v současnosti provozuje dva sportovní programy - Arena Sport 1 a Arena Sport 2.

Vlastník kanálů Arena Sport v žádosti o udělení licencí pojmenoval nové stanice Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Sport 5 a Arena Sport 6. Podle licenčních podmínek mají z 90 procent vysílat sportovní obsah, zbývající prostor zaplní ostatní publicistika. Informuje o tom Mediálne.sk.

Zatím není jasné, zda společnost hodlá provozovat 6 sportovních kanálů a co na nich bude vysílat. Provozovatel má práva na slovenskou Fortuna ligu, ruskou či portugalskou fotbalovou ligu, švédskou hokejovou ligu. Na stávajících programech vysílá vedle živých přenosů i množství záznamů.

Stávající programy Arena Sport 1 a Arena Sport 2 vznikly transformací z předchozích stanic Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 2. Stanice dříve vysílali i anglickou fotbalovou Premier League a hokejovou NHL. Vysílatel se ale práv vzdal.





Reklama




Vybrané články