Quantcast

Souboj Sparty s Plzní uvidí pouze diváci O2 TV

| redakce | tisk

V neděli od 17.30 hodin se na pražské Letné odehraje dlouho očekávaný souboj české nejvyšší fotbalové soutěže. Aktuální lídr z Plzně poměří síly s pražskou Spartou. Tento vrchol podzimní části HET ligy odvysílají kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal i O2 TV Free.

Živý přenos půjde sledovat samozřejmě i přes stále populárnější možnost O2 TV Sport na den za 69 Kč, kde utkání uvidíte v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Další možností ke sledování je více než 1200 restaurací čepující piva Plzeňského Prazdroje a Staropramenu.

"Podobně jako při derby nabídneme na O2 TV Fotbal i pozápasovou tiskovou konferenci, takže fanoušci nepřijdou ani o bezprostřední reakce trenérů. Při vysílání také využijeme virtuální grafiku, kde například základní sestavy uvidí divák ve speciálním 3D režimu," vysvětluje Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Souboj Sparty s Plzní uvidí pouze diváci O2 TV
▲ Souboj Sparty s Plzní uvidí pouze diváci O2 TV

Na nedělní šlágr se také připravuje studio moderátora Petra Svěceného, kam přijal pozvání Jan Rezek, který ve Viktorii Plzeň strávil značnou část své kariéry, a rovněž zkušený trenér Zdeněk Ščasný, jenž v minulosti několikrát letenský klub trénoval. Samotné utkání pak bude komentovat duo Václav Pilný a Jan Homolka.

Pro Spartu bude nedělní duel extrémně důležitý. Již nyní ztrácí na Plzeň dvanáct bodů a další zaváhání by pro výběr italského kouče Andrey Stramaccioniho bylo velkou komplikací v boji o nejvyšší příčky tabulky. Plzeňští v případě tříbodového úspěchu naopak potvrdí skvělou podzimní formu, která znamená první místo s pohodlným bodovým náskokem.

Kdo ovládne vyprodaný souboj mezi Spartou a Plzní? Bude se radovat tým okolo sparťanské legendy Tomáše Rosického nebo bude slavit úspěch sehraná parta kouče Pavla Vrby? Na vše odpoví přímý přenos v neděli od 17.30 hodin jedině v O2 TV.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články