Quantcast

Slovenská TA3 představila nové vedení

| redakce | tisk

Dnes 2.9.2020 přišel do televize TA3 nový management. Generální ředitelkou se stala zkušená manažerka Mirjana Hron Sikimič, která vedla Společnost 7Plus a byla členkou managementu News and Media Holding a.s.

Na čele zpravodajství a publicistiky bude Zuzana Martináková, bývalá politička a moderátorka, která naposledy působila ve vydavatelství PEREX a.s.

Marketing a komunikaci TA3 povede Oľga Dúbravská, jež odchází z postu výkonné ředitelky společnosti OUT MEDIA SK a má dlouholeté zkušenosti z médií.

Do našej spoločnosti prichádza skúsený tím, ktorý vnímame ako prínos z hľadiska ďalšieho vývoja televízie a zároveň ďakujeme predošlému vedeniu, s ktorým plánujeme spoluprácu aj na iných projektoch. Dlhoročná šéfka spravodajstva a neskôr aj generálna riaditeľka Martina Kyselová sa stane viceprezidentkou skupiny Grafobal Group pre oblasť médií,“ uvedl PhDr. Pavel Komorník, M.B.A., jednatel televize TA3.

Našim cieľom je, aby televízia TA3 bola ešte úspešnejšia a efektívnejšie fungujúca značka na trhu. Chceme byť rešpektovanou monotematickou televíziou všetkých generácií. Je pre nás výzvou stať sa súčasťou TA3 a tešíme sa na jej tím,“ uvedla Mirjana Hron Sikimič.

Televize TA3 také plánuje změnu právní formy - z s.r.o. na a.s.





Reklama




Vybrané články