Quantcast

Canal+ koupila kancelářskou budovu v Polsku

| redakce | tisk

Společnost CANAL+ Polska koupila od společnosti ze skupiny Real Management SA kancelářskou budovu na třídě Sikorského 9 ve Varšavě (Polsko), kde od května 2008 sídlí ředitelství společnosti a výrobní a výzkumné centrum. Cena nebyla zveřejněna.

Budova byla navržena v roce 2007 podle potřeb projektu CANAL+ a vyznačuje se mimo jiné všem Varšovanům dobře známým plusovým tvarem na fasádě a anténním parkem na střeše, který ve večerních hodinách osvětluje blízké okolí. V sedmi nadzemních podlažích se nacházejí kanceláře, moderní vysílací centrum a profesionální televizní studia.

Nová kancelářská budova Canal+ (foto: Canal+)
▲ Nová kancelářská budova Canal+ (foto: Canal+)

"Naše současné prostory jsou skutečným srdcem televize, kde vyrábíme většinu pořadů vysílaných na CANAL+. Koupě budovy nám umožní další investice do naší technologické infrastruktury, včetně nových kancelářských prostor, které chceme pro naše zaměstnance přebudovat tak, aby co nejlépe vyhovovaly výzvám měnícího se stylu práce," řekla Edyta Sadowska, prezidentka a generální ředitelka společnosti CANAL+ Polska.

Připomeňme, že v srpnu letošního roku bylo v sídle společnosti CANAL+ spuštěno nové studio plně přizpůsobené realizaci pořadů v rozlišení 4K. Jeho hlavním a jedinečným prvkem je pohyblivá videostěna, která umožňuje dynamickou změnu scenérie. Pohyblivé panely LED umožňují libovolné uspořádání prostoru - v závislosti na charakteru programu. Novinkou je také nové rameno s kamerou 4K a více než 200 kalibračními senzory. To umožňuje zobrazovat virtuální grafiku a hologramy v nejvyšším rozlišení v živých programech.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články