Quantcast

Lepší TV: Nové stanice i funkce

| redakce | tisk

Během posledních čtyř měsíců přichystal provozovatel internetové OTT služby Lepší.TV řadu novinek. Zákazníci se dočkali řady nových stanic a také funkcí, které zlepší využívání platformy Lepší.TV.

V nabídce Lepší.TV byly v posledních čtyřech měsících přidány nové stanice. Operátor přidal stanici Prima Star, která se soustředí na archivní tvorbu FTV Prima. Starší generaci potěší stanice Šlágr Premium, která potěší širokou škálou písniček nejen od domácích interpretů. Pro mladší generaci je určen nový program Chuck TV se zaměřením na počítačové hry a fenomén zvané e-sport.

Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)
▲ Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)

Vedle těchto stanic přibyly do Lepší.TV další programy. V nabídce je také jediná česká stanice věnovaná myslivectví Hunter TV a také regionální stanice Zak TV, která přináší informace o dění v Plzeňském a Karlovarském kraji.

Lepší.TV chystá i zařazení nového programu Nova Lady u kterého bude možné využívat zpětné zhlédnutí.

Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)
▲ Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)

Aktuálně česká nabídka Lepší.TV nabízí 134 stanic s možností zpětného zhlédnutí až 100 dní zpětně a neomezené nahrávání.

Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)
▲ Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)

Z technologických novinek Lepší.TV přináší místo nic neříkajícího obrázku u pořadu vedle informačního okna se automaticky spustí videoukázka. Tuto funkci nabízí Lepší.TV jako jediný na trhu. Stejnou funkci má SVOD platforma Netflix.

Od srpna nabízí Lepší.TV pro diváky na mobilních zařízeních funkci jednoduchého přetáčení. Divák může jednou poklepat na pravou/levou stranu obrazovky, pokud se chce v pořadu posunout v řádu sekund, při dvojím poklepání se přesune v přehrávaném obsahu v řádech minut.

Skončila možnost službu Lepší.TV vyzkoušet za symbolickou jednu korunu. Místo toho nyní operátor nabízí službu za 139 Kč měsíčně po dobu 3 měsíců a HBO na první měsíc zdarma jako dárek.





Reklama




Vybrané články