Quantcast

Kanál Lifetime ukončí vysílání

| redakce | tisk

Kanál Lifetime skončí v Polsku 31. května 2022, informoval o tom web Press. Již dříve byla tato stanice stažena také z Velké Británie a Irska - stalo se tak 1. března letošního roku v 6:00 hodin. Společnost A+E Networks UK se rozhodla ukončit vysílání kanálu v celé Evropě.

Portfolio tematických a zábavních kanálů společnosti A+E Networks UK na polském trhu zahrnuje kromě Lifetime také History, History2 a Crime+Investigation Polsat (ve spolupráci s Telewizja Polsat). Tyto stanice provozuje společnost A+E Networks Poland se sídlem ve Varšavě, která je součástí A+E Networks UK.

Kanál Lifetime (foto: Lifetime, satkurier.pl)
▲ Kanál Lifetime (foto: Lifetime, satkurier.pl)

Společnost A+E Networks UK byla založena v listopadu 1995 a v současné době nabízí 20 kanálů, které jsou přijímány v 60 milionech domácností v téměř 100 zemích světa - na britských ostrovech, ve Skandinávii, Beneluxu, střední a východní Evropě, Africe a na Středním východě. Společnost má kanceláře v Londýně, Varšavě, Kodani, Amsterdamu a Johannesburgu.

Lifetime začal v Polsku vysílat 3. prosince 2014. Jedná se o zábavní kanál zaměřený na ženy. "Provokuje, vypráví fascinující příběhy a vybízí k akci." - stojí v popisu stanice.

Je třeba dodat, že již v říjnu tohoto roku. Polsat Box posunul kanál Lifetime na vzdálenou 986. pozici ve svém seznamu. CANAL+ ji také posunul níže než dříve - na pozici 214. Již tehdy někteří předplatitelé hlásali brzké ukončení vysílání stanice. Stane se tak na konci května příštího roku, uvedl server "Press".

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články