Quantcast

O2 TV: 10 kanálů v HD, volné vysílání a rodičovský zámek

| redakce | tisk

Společnost O2 připravila pro své zákazníky televizní služby O2 TV řadu novinek. Celkem 10 programů z původního SD či 720p překlopila do plného rozlišení (full HD), tedy 1080p. Novinkou je také rodičovský zámek na webu O2 TV či volné vysílání.

O2 TV vylepšila svoji službu o programy ve vysokém rozlišení (HDTV). Nově mohou abonenti přijímat stanice Filmbox Premium, Filmbox Extra, National Geographic, Nat Geo Wild, Paramount Network, JOJ Family, Televize Seznam, Epic Drama, CS Film, CS History, Discovery ID, Fightbox, DTX, HGTV, Dorcel TV a Playboy ve full HD (1080p). Doposud byly tyto stanice poskytovány v SD, případně 720p (HD ready).

Vánoční nadílka O2 (foto: O2)
▲ Vánoční nadílka O2 (foto: O2)

Rodičovský zámek je od 20. prosince dostupný na webu o2tv.cz. Po zadání pětimístného rodičovského PINu tak budou uživatelům na webovém rozhraní televize nově dostupné také kanály pro dospělé.

Zákazníci s tarifem O2 TV Zlatá mohou v rámci promo akce od 20.12. do 3.1.2022 přijímat všechny televizní stanice bez omezení počtu zařízení.

V rámci volného vysílání mohou všichni zákazníci O2 TV s tarify Modrá, Bronzová nebo Stříbrná sledovat 133 televizních stanic, které jsou součástí vyšších tarifů operátora. Diváci mohou sledovat téměř všechny dostupné kanály s výjimkou programů HBO a Cinemax. Nové stanice se divákům objeví v nabídce postupně automaticky, eventuálně po restartu set top boxu.





Reklama




Vybrané články