Quantcast

Novinky Lepší.TV: Nové EPG, Boomerang v češtině, vánoční soutěž

| redakce | tisk

Operátor OTT platformy Lepší.TV připravil pro své zákazníky řadu novinek. Pro větší komfort zavádí vylepšenou verzi elektronického programového průvodce (EPG). Dětská stanice Boomerang mluví česky a zároveň startuje vánoční soutěž.

Pro zlepšení uživatelské přívětivosti přichází Lepší.TV z novou podobou EPG. Operátor očekává, že nová verze bude mezi uživateli oblíbená.

Dětská stanice Boomerang je nově dostupná v HD s českým dabingem. Stanice přináší dětské animované programy pro děti jako je Tom a Jerry, kocour Garfield nebo Růžový panter. Doposud byl program poskytován v anglickém jazyce.

Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)
▲ Služba Lepší.TV (foto: Lepší.TV)

Společně s HBO a Hisense provozovatel služby Lepší.TV spojil síly a přinesl zákazníkům vánoční soutěž o hodnotné ceny v celkové hodnotě téměř 40 000 Kč. Klienti operátora mohou hrát o své vlastní domácí kino. Sestava je složena ze Smart TV Hisense v hodnotě 25 000 Kč, domácího kina Sony HTRT3 a sedacího vaku FatBoy pro maximální pohodlí.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Stačí mít v době soutěže předplacenou službu Lepší.TV a balíček HBO a následně provést jednoduchou a rychlou registraci. Naši stálí zákazníci tak zaplatí 418 Kč měsíčně (199 Kč za Lepší.TV, 219 Kč za HBO), noví zákazníci pouze 139 Kč měsíčně (první dva měsíce Lepší.TV za 139 Kč měsíčně, první měsíc HBO jako dárek). Soutěž je kratšího charakteru a probíhá od 13. do 26. prosince 2021 na odkazu https://www.lepsi.tv/vanocni-soutez/.





Reklama




Vybrané články