Quantcast

Programy AMC zůstanou v nabídce Vodafone

| redakce | tisk

Všechny tématické stanice společnosti AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) budou i nadále dostupné zákazníkům Vodafone TV. Společnost AMCNI CNE se dohodla s Vodafone Česká republika (Vodafone CZ) na obnovení dlouhodobé distribuce svých 10 stanic.

V současné době jsou v nabídce společnosti AMC Networks sportovní programy Sport1 a Sport2, dokumentární a lifestylové Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, dětské Minimax a JimJam, filmolvé AMC, Film+ a dále také CBS Reality.

"V návaznosti na dlouhou historii naší spolupráce jsme velmi rádi, že můžeme uzavřít další dlouhodobou smlouvu s významným partnerem, společností Vodafone Česká republika. Smlouva zaručuje stabilní, obnovenou distribuci 10 našich oblíbených stanic na platformě Vodafone ve prospěch českých předplatitelů. V souladu se strategií AMCNI CNE pevně věříme v pokračující investice do obsahu jako hnací síly pro přilákání diváků. Poskytováním obsahově bohatých, lokálně relevantních sportovních, dramatických, filmových, dokumentárních a dětských žánrů hodláme prostřednictvím Vodafone plně uspokojit požadavky českých domácností na televizní programy," uvedl Balázs Hajós, viceprezident pro partnerský prodej AMC Networks International.

Ilustrační foto (foto: Vodafone)
▲ Ilustrační foto (foto: Vodafone)

Jsme velmi potěšeni, že můžeme pokračovat v naší silné spoluprací se společností AMC, která našim zákazníkům poskytuje širokou škálu prémiového obsahu včetně sportovních přenosů jako jsou Evropská liga UEFA nebo Formule 1. Moc se těšíme na další roky naší spolupráce,“ dodává Milan Raška, Head of TV & Fixed Development ve společnosti Vodafone CZ.

Díky velkým investicím AMCNI do sportovních práv si mohou fanoušci a sportovní nadšenci prostřednictvím služeb Vodafone užít léto s lokálně relevantním programem, jako jsou velkolepé a mimořádně vzrušující přímé přenosy z Velké ceny Formule 1 nebo Ligy národů UEFA.

Předplatitelé Vodafone budou moci před svými obrazovkami fandit také zápasům hokejové Ligy mistrů a Evropské ligy UEFA, Konferenční ligy a Švédské i Švýcarské hokejové ligy. Kromě toho mohou sledovat házenkářskou Ligu mistrů EHF a všechny zápasy Ligy národů UEFA Německa, Francie, Anglie, Španělska, Nizozemska a dalších reprezentací, a také všechny nadcházející kvalifikační zápasy na EURO 2024, z nichž mnohé budou rovněž vysílány exkluzivně pouze na Sport1.

Kromě sportovních pořadů se diváci mohou těšit na pořady z vlastní produkce stanice AMC, k nimž patří seriály Fear the Walking Dead nebo Better Call Saul či stanici TV Paprika, kde se objevují nejpopulárnější televizní kuchaři světa, včetně Jamieho Olivera, Gordona Ramsayho a populárního šéfkuchaře Jiřího Halamky, a letní premiéry divácky oblíbené série Mistrovské pečení.

Předplatitelé mají možnost sledovat na Spektru nové díly seriálu Utajený šéf a také premiéry seriálů Spektrum Home, k nimž patří Dům snů, Velkolepé plány: Švédsko, Zahrady Montyho Dona a Luxusní interiéry - speciální edice Česko. Obě stanice nabízejí přístupné a vzrušující vzdělávací a zábavné pořady pro celou rodinu. V dětském portfoliu, na stanicích Minimax a JimJam, se děti mohou těšit na své oblíbené seriály jako Mimi šéf, My Little Pony nebo Máša a medvěd.





Reklama




Vybrané články