Quantcast

Blondýna, Kutil a Zabiják míří na Prima COOL

| redakce | tisk

V žádném případě nezkoušejte ani neopakujte věci, které uvidíte v tomto pořadu! Neberte si z tohoto pořadu příklad v žádné životní situaci. Mohlo by to způsobit vysoké materiální škody a poničit vaše zdraví.

Už 9. listopadu od 21.25 se na obrazovky Prima COOL přiřítí nová zábavná moto-show Blondýna, Kutil a Zabiják!

Blondýna z pořadu Blondýna, Kutil a Zabiják. Uvede Prima COOL (foto: FTV Prima)
▲ Blondýna z pořadu Blondýna, Kutil a Zabiják. Uvede Prima COOL (foto: FTV Prima)

Už 9. listopadu od 21.25 se na obrazovky Prima COOL přiřítí nová zábavná moto-show Blondýna, Kutil a Zabiják! Každý týden se parta čtyř soutěžících pokusí porazit tajemnou blondýnu, oblečenou v závodní kombinéze. Nikdo nikdy neviděl její obličej a neustále s sebou nosí kufřík s padesáti tisíci. Ten, kdo ji udolá v krvavém souboji na závodním okruhu, od ní kufřík s penězi okamžitě dostane. Blondýna ovšem rozhodně nedá nikomu nic zadarmo.

Aby od blondýny někdo získal kufřík plný peněz, musí projít vyřazovacím sítem, o což se postarají kutil se zabijákem! Pro účastníky připravili šílené disciplíny, které svět neviděl. Chtěli byste snad řídit osobní vůz s manuální převodovkou v potápěčském oblečení i s ploutvemi? Chtěli byste snad bojovat na motorkách s dřevci jako středověcí rytíři? Uměli byste doručit jídlo v restauraci na stůl bagrem? Tohle všechno, a ještě mnohem víc, musí čtveřice podstoupit, aby měla šanci se utkat s blondýnou.

Přineslo mi to spoustu nových zkušeností. Bavilo mě být součástí projektu ve kterém jsem měl kreativní volnost a mohl vyrábět věci, které bych normálně asi nevyráběl,“ říká kutil, vítěz show Dream Team Mistři dílny.

Toho, kdo chce ze hry odstoupit, čeká střetnutí se zabijákem, který disponuje černým páskem v karate. Blondýna, kutil a zabiják je šílená, rychlá a tak trochu nekorektní show!

Blondýna, Kutil a Zabiják už od 9. listopadu od 21.25 na Prima COOL.

Kdo je kdo:
Blondýna - atraktivní a tajemná žena, která se za volantem nebojí odvázat a pro krvavé souboje na okruhu se narodila.
Kutil Monty - vítěz kutilské show Dream Team Mistři dílny - šikula, který si libuje v nekonvenčních proprietách pro eliminační soutěže.
Zabiják Martin - agresivní týpek, který chrání blondýnu, útočí na soutěžící a řídí průběh celé show.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články