Quantcast

Magio TV se rozšíří o BBC First, Dramox a službu CANAL+

| redakce | tisk

Od 31.10.2023 bude společnost Slovak Telekom (ST) nabízet nový obsah pro zákazníky Telekom paušálu, Magio internetu, Magio TV a Předplacenky přes aplikaci Magio TV anebo ve videotéce Magio Kino.

BBC First divákům bude nabízet špičkový obsah z dílny BBC - napínavé filmy, top seriály či kriminální dramata.

Dramox je určen pro náročnějšího diváka a fanouška divadla. Přínáší totiž divadelní zážitky nejlepších představení z domácí scény i ze světa.

Nové videotéky ST
Od stejného data bude do programové struktury zařazen i nový obsah Magio Krimi a Magio Svet. Vychází z bohaté nabídky videopůjčovny. Zákazníci, kteří nejsou zvyklí na výběr titulů v této formě, budou moci sledovat dokumenty a filmy v sekci TV program (EPG), tj. uložené klasicky v programové struktuře.

Magio Krimi nabídne divákům filmy plné napětí a akce. Nebudou chybět hity jako například Red 2, Rambo: Poslední krev či Honba na vraha.

Magio Svet bude vysílat poutavé, záhadné a napínavé dokumenty z produkce jako National Geographic, Viasat či AMC.

Celá nabídka bude aktivovaná automaticky, zákazníci se nemusí o nich starat. Dostanou ji zadarmo bez dalších poplatků. K dispozici bude v aplikaci Magio TV na mobilech, PC, tabletech či Smart TV a set top boxech k internetové TV.

Další atraktivní obsah hodlá ST nabízet do konce roku. Jednou z novinek bude možnost sledovat kvalitní filmy či premiéry studií a oblíbené seriály s novou streamovací službou CANAL+, která bude propojená se službou Magio TV. Novinka bude určena pro klienty s Magio TV cez internet L a Magio TV cez internet XL. Streamovací služba CANAL+ bude do nabídky zařazena během příštího měsíce - listopadu.

Všechny nové paušály ST obsahují minimálně nabídku Magio TV Štart.





Reklama




Vybrané články