Quantcast

Startuje módní kanál Fashion TV SEE

| redakce | tiskobrázek k článku: Startuje módní kanál Fashion TV SEE

V rámci srbské satelitní pay-tv platformy RTV Pink na družici Eutelsat W2 (16°E) startuje regionální verze populárního kanálu věnovaného módě - Fashion TV SEE (South East Europe). Speciální verze pro země jihovýchodní Evropy měla podle původních plánů odstartovat začátkem listopadu, termín byl později odložen na 17.11. a následně o týden odložen.

Podle neoficiálních informací má Fashion TV SEE odstartovat právě dnes - 24.11.2008. Na pozici 16 st. východně, na kmitočtu 11,178 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2 (zatím FTA, později CA NDS Videoguard + Irdeto 2), byl původní kanál Fashion TV Europe nahrazen Fashion TV SEE. Nový program s evropskou verzí je (zatím) totožný, liší se logem - jihoevropská verze má v logu Fashion TV růžový bod, který má odlišit kanál od původní evropské mutace stanice.

Se startem Fashion TV SEE musí dojít v kabelových, satelitních a IPTV platformách k nahrazení původní evropské verze lokální mutací pro tento region.

Regionální verze Fashion TV bude vysílat okolo 30 procent vlastní produkce, zbývající pořady budou převzaty z evropské verze stanice. Fashion TV SEE je projektem Fashion TV a Željka Mitrovića, vlastníka TV Pink.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články