Quantcast

E! Entertainment TV míří na český a slovenský trh

| Tisk

Na českém a slovenském trhu se objeví další placený kanál vysílaný v SD i HD rozlišení. Půjde o stanici pojmenovanou E! Entertainment TV. Stanice bude poskytována s českou lokalizací. Start je předběžně naplánován na podzim letošního roku. Termín je víceméně závislý na dohodě s poskytovateli placeného vysílání. Dnes to serveru parabola.cz na ČAEK 2012 uvedli zástupci společnosti TV Consulting, která bude stanici u nás zastupovat.

E! Entertainment přináší zprávy ze světa zahraničních celebrit v SD i HD rozlišení. Kompletní programové schéma je postaveno na pořadech vlastní tvorby.


obrázek

E! je jediným kanálem, který 24 hodiny denně nabízí pohled na zábavní průmysl, svět celebrit a pop kulturu. Kanál tohoto typu na našem trhu doposud nikdo neposkytuje.

Diváci "éčka" se mohou těšit na některé z následujících pořadů:

Nejčerstvější zprávy - nejžhavější novinky, trendy, rozhovory s celebritami, každý den v pořadu E! News

Live from the red carpet - živé přenosy amerických kulturních události z červeného koberce včetně předávání cen Oskar, Zlatých glóbů a Grammy.

Fashion Police - komentuje styl celebrit, žhavé trendy a samozřejmě i modely červeného koberce.



THS (True Hollywood Story) - dokumentární pořad zachycující příběhy hollywoodských osobností E! Hollywood Stories.

Svět rodiny Kardashianových mohou diváci sledovat v pořadu Keeping up With The Kardashian. Dále diváci uvidí reality show Kedra a Ice Loves Coco.

redakce





Reklama




Vybrané články