Quantcast

Změna identifikátoru Metropol TV v pražské regionální DVB-T síti

| Tisk

logo Stanice Metropol TV, vysílaná v DVB-T multiplexu Regionální síť 4, změní svoji programovou pozici. Diváci budou muset přeladit své set top boxy a televizory.

"Vzhledem k udělení nové licence pro televizi Metropol TV, dochází současně ke změně identifikátoru programu (tzv. service ID) přiděleného Českým telekomunikačním úřadem. Tato úprava bude znamenat pro diváky nutnost nového naladění multiplexu na kanále 46," informoval dnes o tom Petr Formánek ze společnosti Prague Digital TV.



"Ve snaze o co největší jednoduchost pro diváky, PDTV ve spolupráci s televizí Metropol TV po půlnoci z 5.8. na 6.8.2013 vytvoří v multiplexu novou programovou pozici Metropol TV s informačním textem. Od úterý 6.8.2013, tak budou mít diváci možnost provádět nové naladění svých přijímačů přibližně s dvoutýdenním předstihem. Faktický přesun programu Metropol TV na novou pozici bude proveden v noci z 19.8. na 20.8.2013," dodal Petr Formánek.

DVB-T multiplex s názvem Regionální síť 4 společnosti Prague Digital TV se vysílá pro Prahu a střední Čechy na K46 (674 MHz) z vysílačů Praha - Ládví, Praha - Strahov a Praha - Zelený pruh.

redakce





Reklama




Vybrané články