Quantcast

Antik Sat: konec párování dekódovacích karet Conax

| Tisk

Společnost AB-COM, s.r.o, která je největším distributorem satelitní techniky na Slovensku pravidelně pořádá střetnutí partnerů a prodejců satelitní techniky AB Workshop. První letošní AB Workshop se konal 15.3.2017 v prostorách hotelu Kaštieľ v Továrnikoch.

Účastníci střetnutí se tentokrát mohli seznámit s novinkami z oblasti satelitních přijímačů značek AB CryptoBox a VU+. Jednalo se o satelitní přijímač AB CryptoBox 700 HD, se kterým se čtenáři webu parabola.cz mohli seznámit v podrobné recenzi zde. Tento satelitní přijímač se vyznačuje svou jednoduchostí, nízkou cenou, ale přitom má k dispozici mnohé funkce, které byste u konkurence jen těžko hledali.


obrázek

Letos samozřejmě nemohly nebýt představeny největší taháky značky VU+ a to 4K satelitní přijímače VU+ Uno 4K a VU+ Ultimo 4K. Zde se jedná o špičkové satelitní linuxové přijímače určené pro náročné zákazníky. I na tyto dva oblíbené modely najdete na webu parabola.cz podrobné recenze zde a zde. Oficiálním distributorem přijímačů značky VU+ pro oblast východní Evropy je právě slovenská firma AB-COM, s r.o.

Na prvním letošním AB Workshopu, vystoupili se svou prezentací i zástupci košické společnosti Antik Telecom, která provozuje satelitní televizi Antik Sat. Představeno bylo portólio služeb této společnosti a samozřejmé nechyběla prezentace satelitní televize Antik Sat, která se vysílá z družice Eutelsat 16A na pozici 16° východně.
Antik Telecom představil svůj hybridní satelitní přijímač MINI 2S, se kterým jste se mohli podrobně seznámit zde.


obrázek

Společnost Antik Telecom zde oznámila svůj záměr, že do budoucna nebude párovat dekódovací karty Conax se svými přijímači a CA moduly. Samozřejmě takovéto oznámení bylo účastníky AB Workshopu 2017 velmi pozitivně hodnoceno.

Párování dekódovacích karet Antik Sat bylo mnohými zákazníky a prodejci satelitní techniky vnímáno negativně, protože umožňovalo přijímat satelitní televizi Antik Sat pouze na operátorem doporučených satelitních přijímačích Kaon a Mini 2S nebo s CA moduly Conax.



Zákazník Antiku, který si pořídí hybridní přijímač MINI 2S bude moci ho využívat jen pro internetovou televizi IPTV Antik a dekódovací kartu Conax bude moci používat ve svém vlastním satelitním přijímači. A navíc má každý zákazník Antiku zcela zdarma službu Antik TV GO až na 4 mobilních zařízeních. Snad jen zopakuji, že cena základního balíčku programů Antik Sat je 0,99 € měsíčně.


obrázek

Samozřejmě lze dekódovací kartu Conax Antik Sat pořídit samostatně u všech partnerů společnosti Antik Telecom, např. zde.

Funkčnost nepárované dekódovací karty Conax pro službu Antik Sat byla úspěšně prověřena se satelitními přijímači AB CryptoBox a také s přijímači značky VU+.

Společnost AB-COM, s.r.o. v úzké spolupráci se společností Antik Telecom prověřuje další možnosti na svých satelitních přijímačích AB CryptoBox včetně možnosti příjmu kompletního portfólia Antik Sat včetně příjmu IPTV programů Antiku.

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články