, sekce: Skylink |
|
skylink asi ochutnávka na dubenJdou volně všechny filmbox kanály,československo,axn,film+,ams,joj cinema,film europe,docubox, a další |
oggys
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenžádna ochutnávka .treba platit aj za zakódovanie . ludá nemajú penáze , skylink nemá penáze . len preto je to volné .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 601 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenochutnávka |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenPred nedavnem mi volali z call centra a delali pruzkum o znalosti a sledovanost jejich Skylink7 kanalu. Po zodpovezeni otazek mi bylo receno, ze v prubehu dubna budu mit na mesic zpristupnenou celou nabidku (mozna i HBO, nevim). Tak kdo vi, treba to budou mit vsichni, nebo jim proste vypadlo kodovaniSkylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 273 |
|
|
OstatníMám v TV s ANDROIDEM aplikaci gogle play dnes o rána nejde spustit ostatní aplikace jdou ,chtěl bych se zeptat jestli to nejde jenom u mně nebo to nejde nikomu . |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 580 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenOmlouvám se to jse nepatř |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 580 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubento "faust" na nějaký HBO zapomeň.. |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 548 |
|
|
OchutnávkaUž je to oficiálně na stránkách Skylinku, počet kanálů zdarma navíc k digitálu je největší co kdy byl. Platí ode dneška, termín ukončení tam nepíší |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
OchutnávkaDajte pokrévku na 30 W a kukáte šecko |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenU Skylinku si platim HBO Max Pack, kvoli tv stanici Cinemax. Neodmietam vsak ku tomu tzv. gratis, tv stanicu Film Europe HDRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenA v antiku hbo-cka a cinemaxy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 710 |
|
|
1.aprílbude až zítra |
pierrepetr