![]() |
|
Digi se mění na TellyCo se vlastně změní k lepšímu? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Digi se mění na Tellyvzdy sa zmeni vsetko k lepsiemu, tak ako vsade .... v prospech zakaznika u nas mame na to aj jednu strane co je len pre ludi ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE:Digi se mění na TellyNa jejich Arrisu i tabletu to jede bez problémů. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Digi se mění na TellyCo furt mrčíte? Vždyť to máte levnější. Malý balíček zlevnil o 60 Kč, sportovní balík zlevnil o 50 Kč a HBO navíc stejně tak. Je to levnější. Dřív jste mohli sport sledovat na 1 mobilu, teď už můžete na dvou mobilech. Zase Češi a věčná nespokojenost? Jako chápu - sporty nejsou a mělo by to být zdarma. Jenže sporty teď nemá nikdo bez vyjímky. Zdarma věci u konkurence jsou? Třeba ano, tak šup! Pošlete mi obdobnou nebo lepší veřejnou nabídku než má nyní Telly. |
kdesi dale
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Digi se mění na TellyJede to nekomu? Myslim ten měsíc |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Digi se mění na TellyJen malé upozornění - dnes je 1. duben.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Digi se mění na TellyNejde to určitě nikomu. S takovym pristupem za chvili krachnou. Sasci |
Protein
![]() |
|
RE: Digi se mění na TellyHahaha, takze Digi nedava celou nabidku na mesic![]() ![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Digi se mění na Tellyted jsem komunikoval s telly přes online chat, tak jako uroven a la skylinkprej myslite ten modry ctverecek co není modry,ano myslim ten modry ctverecek co není modry, ale ten ctverecek je cerveny, ano ten cerveny ctverecek, ale ten ctverecek je vlastne kolecko, ano to kolecko, resp puntik, ano ten cerveny puntik, tak ten nefunguje, ![]() ![]() ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Digi se mění na TellyJá: dobry den, proc mi nejde aktivovat nabídka mesic zdarma ? dekujiDobrý děkuji za Vaši zprávu, máte namysli zkušební verzi na stránkách Telly? Jirka z Telly Já: ano Omlouváme se, máme u této služby technický výpadek, pracujeme na odstranění. Já: uz od pulnoci ? Ano, věřím, že to bude brzy opraveno. komici z telly |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Lol![]() ![]() |
Protein
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |