![]() |
|
LED televízor SAMSUNG UE70RU7092Asi dva roky tomu nazad som kupil 65" Philips UHD 4K LED TV, za akciovych 1290,-eur. Som s telkou spokojny, avsak po case mi prijde akasi mala.Teraz bezi akcia za vypredajovu cenu, na telku vacsiu. Chcem sa ulakomit na akciu za 670,-eur. Ak ju niekto z vas ma, ako je s nou spokojny? Ake su z praxe najvacsie minusy LED televízora SAMSUNG UE70RU7092? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: LED televízor SAMSUNG UE70RU7092Bohus, 70" TV za 670 EUR to bude skutočne bomba, dá sa dokonca aj za 660.Najväčším mínusom LED televízora je Edge LED technológia. Inak myslím, že tam nebude nič čo by vadilo. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: LED televízor SAMSUNG UE70RU7092ano to edge . a obraz vyzerá ako v kine . matný a nedosvietený .kúp si radšej ibuprofén na kolená a kĺby . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
Re: LED televízor SAMSUNG UE70RU7092Ja nikdy nepochopím, ako si niekto môže myslieť, že za 700 € sa dá kúpiť veľký KVALITNÝ televízor. V tej cenovej kategórii sa nedá kúpiť ani KVALITNÝ 50" TV. Dá sa kúpiť len lepší priemer!Tí, ktorí si kupujú TV v tejto cenovej kategórii, buď nie sú príliš nároční na kvalitné podanie obrazu, prípadne ho sledujú zo vzdialenosti viac ako 3 metre, kde tú priemernosť už až tak nevidno, alebo majú vadu zraku. K výrazu "domáce kino" to má však asi tak ďaleko, ako Fabia k F1. Ale som presvedčený, že Tebe, Bohuš, to bude určite stačiť (zrejme spĺňaš niektorú z tých 3 podmienok) a budeš z neho nadšený. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: LED televízor SAMSUNG UE70RU7092tohto roku všetci ideme na rovnakú dovolenku , ako bohuš tak zostane niečo aj na omaľovánky .https://postimg.cc/PLv64B8M vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
bohus31Nevymýšlej capoviny a kup tohle parádní tv UHD OLED TV Philips 55OLED854 |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
@kanonty si ako maďar . chce vätší ako 65 palcov .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@bohus31Bohus, je tvoja vec, co kupis.Avsak v dnesnej dobe kupit LED... Uplne zle. Ak nechces dat viac penazi za kvalitu OLED, tak sa porozhliadni aspon po QLED od Samsung. Ten, kto ma OLED, alebo QLED, urcite po LED uz nesiahne - to je iba pre tych, ktori este kvalitu obrazu QLED, alebo OLED nevideli a staci im LED. Zvaz to este raz. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@BrumoNemozem odolat. Prepac![]() Ty si ako maďar. Správne sa píše väčší. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@bohus31Abych pravdu řekl,tak tuto TV koupí někdo,kdo vubec neví co kupuje,nebo je nadopovaný jak závodní kun.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
brumobrumo nejsem maďar jěště to tak jen jsem mu napsal typ, uhlopříčku ať si najde sám ale do samsungu bych nešel. |
kanon
![]() |
|
@kanonon má len tohtoročný dovolenkový rozpočet , ktorý treba minúť , lebo mu prepadne . a jemu ani tak nejde o ten samsung , len aby sem zase niečo tresol . doteraz sa tu ani neukázal . a až sem príde , máme sa na čo tešiť .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@hoboPozor o čom hovoríš, keď Bohus kúpi túto telku, bude to tá najlepšia telka na svete ktorú kedysi vyrobili alebo ešte len chystajú vyrobiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@kanonMám QLED od samsungu a jsem spokojený. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@peterskano přesně tak,a mohl by nám někde "pověsit" foto,jak stojí s tágem v ruce vedle svého kulečníku,který má v obýváku a drnká si s koulema...![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
LED televízor SAMSUNG UE70RU7092Lídr nové technologie LG.Za mne určitě Oled,vše ostatní je krok zpět.Nic se nevypaluje (obraz podobný plazmám) zvuk 1A a to mám pouze starý model (HD)cena se dá chytit v akci kolem 27 po všech bonusech při 55" trochu neohrabané DO na můj vkus.Pokud to ale někde neuvidíš na živo tak budeš do nekonečna kupovat zastarou technologií a myslet si že máš Top.Pak i starý film je sledovatelnější než na těch všech jejich technologií starejch ledkách.Jasně..stojej málo ale proč asi..Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
@skohyto sú ceny pre dôchodcov . veľké za málo peňazí . aj tak sú slepý a hluchý . len ten pocit že aj na starobu , ho majú ešte veľký .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: LED televízor SAMSUNG UE70RU70922skohy: Určitě nejsem zastáncem LCD, ale možná mi něco uniklo. Zajímalo by mě od kdy se OLED nevypaluje. V technologii jsou nějaké novinky?Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
@Brumoprečo stále urážaš dôchodcov! Väčšina ešte dobré vidi aj počuje. Hluchý a slepý môže byť aj mladý človek, tak aby ťa to nedajbože nepostihlo... |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
@notnato je možné , až to tu budem stále čítať , budem hluchý a slepý a pôjdem aj ja do akcie .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@PetrTNo také by mě to zajímalo.A pokud se opravdu nevypalují, jak to výrobce panelu definitivně odstranil?Nebo je tam jakési doporučení co a jak se třeba něčeho vyvarovat?Informace o tomto problému jsou dost protichudné. |
hobo
![]() |
|
RE: LED televízor SAMSUNG UE70RU7092Co ked k tej telke davaju darcek 3 taga?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
skohyahoj nevím jak ty ale já už vypálenou oledku viděl byla od lg typ už nevím je to asi 5 měsíců zpět ale tohle když viděl na moje upozornění překvapilo i prodejce na prodejně co ji měl vystavenou tak se s toho vyděsil a volal na reklamační slyšel jsem že práve lg jsou špatný v tomhle směru. |
kanon
![]() |
|
@liquere...nedavaju. Mam styri a stacia.Skoda ze nikto z citatelov tejto web site tuto telku nema a nenapisal vlastnu skusenost z praxe. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Divíš se,že ji nikdo nemá?Já se naopak vubec nedivím.![]() |
hobo
![]() |
|
@kanonMožná se pletu,ale není náhodou jediným výrobcem OLED panelu právě LG?![]() |
hobo
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |