Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ ZERO 4K and Remote channel stream converter

Ahoj,
prvně přeji Všem hezké prožití velikonoc v domácím prostředí a nejlépe u ladění paraboly případně hrabání se v nějakém linux přijímači, jako třeba já ;-)

No a potřeboval bych radu. Nikdy jsem ten converter nepoužíval tak asi dělám něco špatně. Server je staříček VU+ SOLO 2, který má momentálně funkční jen jeden tuner. Na druhém kabelu nemám z nějakého důvodu signál, asi špatný kabel - to se chystám odpoledne vyřešit. No a jako klient se připojuje VU+ ZERO 4K. Připojí se, stáhne seznam kanálů, ale obraz nikde. Díky tomu, že nemám signál na druhém tuneru pouštím ze ZERA stejný kanál, jako je na SOLu nebo jsem měl i SOLO ve STAND BY, ale výsledek je pořád stejný. Když se na SOLO 2 připojím třeba přes noťas a WEBIF, tak to jede. Tak nevím, kde je "zakopaný pes". Musí se něco nastavit v nastavení tuneru u ZERA? Teď tam mám "nenastaveno". SOLO 2 jede na BlackHole, ZERO na VTI.
V tom VTI nastavuji připojení v menu - nastavení - konfigurace tunerů a kanálů - kanály-přenos z jiného přijímače. Ještě bych dodal, že to momentálně dělám v jedné domácí síti, ale potom bych to chtěl připojit přes veřejnou IP adresu tak, aby to šlo v karavanu, bez paraboly. Někde pod stromy není signál...

Díky, L.

Nick1612
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...

To nefunčjí EPG bude teda nejspíše rozílným SW v přijímačích, BlackHole x VTI, že...

Nick1612

@Nick1612

Neviem, ja to mám cez OpenATV na každom boxe a všade mi funguje EPG.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...

Tak se mi konečně podařilo přijojit ZERO na další VU SOLO SE, obě jedou na VTI a tudy už teče i EPG ;-) Takže problém byl v kombinaci BlackHole x VTI...

Nick1612
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra