![]() |
|
Xtrend ET10000, openATV 6.2, plugins managamentAhoj, prvně prosím omlouvám se, ale jsem začátečník...takže ne všechno znám a umím. Nicméně mam přijímač ET10000. Nějak mi přestal fungovat CSFD plugin (verze 12.50), prostě nenajde k filmu info..nejsem k čsfd přihlášen, ale to snad není nutné. Říkal jsem si, že plugin odinstaluji a nainstaluji. Ale prolezl jsem snad vše, zelené tlačítko, atd Ale prostě jsem nenašel možnost odinstalovat plugin, případně něco nainstalovat (rád bych zkusil Kodi). Můžete mě prosím někdo poradit co s tím?Děkuji moc Aleš |
mcmurdock
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Xtrend ET10000, openATV 6.2, plugins manag...A ešte niečo by som dodal, keď sme už pri tej inštalácii image do stb. Z osobnej skúseností, stb Formuler F4 Turbo, kupovaný v Ellano, mal nainštalovaný od predajcu OpenATV. V boxe mi tento image vydržal bežať bez závady niečo vyše roka a potom začal blbnúť, začal zamŕzať - chybové hlásenie, raz za pár dní, ale keď mi to urobil 2x za deň, tak šlus - to už ma nas.alo!Čiže komplet nová inštalácia, zo zálohy max. zoznam obľúbených programov a konfigury oscamu. Ostatné všetko nastavené manuálne, vrátane výberu potrebných pluginov. A od vtedy na šťastie, mám svätý pokoj. ![]() Ono, je pravdou, že v tom image, ktorý mi ponúklo Ellano, bolo aj dosť pre mňa zbytočných pluginov, ktoré som v podstate nevyužíval, čiže aj toto mohol byť dôvod pádu image. Apropo, ten istý image mal aj kamarát a tomu to spadlo tiež, aj tam sme robili nanovo inštaláciu. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET10000, openATV 6.2, plugins manag...Ano, aj podla mna su v image od Ellano kopy veci, co clovek nepotrebuje. Zbytocne to tam davaju, lebo bezny uzivatel to nikdy nevyuzije a skusenejsi si doinstaluje podla svojich potrieb.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET10000, openATV 6.2, plugins manag...ale zase moze novacik tyzden prehrabavat pluginy az kym to skape ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET10000, openATV 6.2, plugins manag...momentálne bacha na openatv..... niektoré boxy už po aktualizácii nemusia naštartovať. píše sa o tom aj na openatv fore .![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET10000, openATV 6.2, plugins manag...veru pokial je 6.3 pouzivam to. nebudem robit betatestera niekomu.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |