, sekce: Příjem DVB-T |
|
dvbt2 přijimač wiwa h265Zdar všem bratranec si koupil tenhle settopbox Wiwa h265 všechno ok až na jednu věc a to je setřídění kanálů měl jsem to doma asi tři dny ani já si s tím neporadil tak se ptám zde kdo má tenhle přijimač a jestli mu šly poskládat programy a jakým postupem mu to šlo aby se mu to zase nerozházelo lcn vypnuto nevím co nastavit na třídění bylo to na onid taky špatně pak jsem dal třídění lcn a dole lcn vypnuto taky špatně tak už nevím co s tím poradí někdo?Díky všem. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
|
|
dvbt2 přijimač wiwa h265Ještě jsem zapoměl dal jsem programy do oblíbených se stejnýma postupama a taky špatně už nevím kde dělám chybu. |
kanon
|
|
@kanonje na ten přístroj podpora-nejnovější FW jenom nápad. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265sapro.czKe srážení opravný FW a he pokoj |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265Sorry za překlepy |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265Taky se to dá stáhnout připojením na internet a v poslední kolonce síťové aplikace a hned první vlevo aktualizace fw. Pak funguje i YouTube. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 904 |
|
|
Re:..Stáhni se nový soft a pak každopádně v nastavení programů zapni možnost ladění dle LCN , vypnutoKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265To jsem dneska odpoledne udělal stáhnul jsem verzi končící 54 a tam youtube funguje a v zakoupeným byla verze končící 40 a tam to nejelo ale už jsem neměl čas mu to zavést a vyzkoušet tak jsem si řekl že se zkusím zeptat tu kdo s tím boxem má zkušenosti každopádně díky za rady názory doufám že se to vyřeší on jich koupil 8 ks pro celou rodinu takže to vykouším a dám vědět i ostatním on to měl doma ve skříni asi měsíc a teď se to kvůli čt3 rozhodl naistalovat a tak mu to zlobí tak ještě jednou díky všem. |
kanon
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265LCN vypnuto a Onid.S novým softem to drží. |
krupino
|
|
krupinoahoj a máš to vyzkoušený s tím onid ?no ono stejně žádná jiná možnost není než jej poslat do přijimačů a doufat že to bude ok. |
kanon
|
|
@kanonMám. 4 domácnosti už jsou O.K. |
krupino
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265Na atoselektro.cz najdeš posledne firmware pre tento prijimač s ktorym by to rozhadzovať kanali nemalo. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 793 |
|
|
jopo166Dík za tip já jsem si jej stáhnul na sapru tam je ten stejný akorád atos doporučuje nastavit třídění ne na onid ale na lcn a lcn vypnout a krupino třídění onid a lcn vypnout tak jsem byl dnes u bráchance teď má doma 4 kusy přijimačů tak u jeho rodičů jsem nastavil třídění na lcn a lcn vypnout a na těch třech ostatních třídění onid a lcn vypnout a jsem zvědavý co se osvědčí a podle toho co bude ok tak zbývající 4 kusy si nastaví sám podle toho co se osvědčí pak dám tady vědět jak to dopadlo jinak díky všem za reakce. |
kanon
|
|
RE: dvbt2 přijimač wiwa h265Ahoj všem tak 2 dny po aktualizaci řazení onid i lcn a s vypnutým lcn jedou oba tak doufám že už to bude vyřešený.Díky za reakce a poznatky. |
kanon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|