Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Multistream 5W

Dobrý den. Skromný dotaz. Bude mně stačit parabola 80 cm na multistraem 5W. Dle přehledu by měla. Zajímá mě praxe. Děkuji za odpověď. Chci ji fix, Karlovy Vary.

krecek
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Multistream 5W

měla vy stačit

chvalina2
Registrace: 3/2007

Lokalita SK- BB a ZH na 85 v pohode. Len za dažďa problematický TP 12648V. Ale KV sú úplne inde,to by malo pokryť v pohode.

vw1vw
Registrace: 1/2017

@krecek

..ktory MIS mas na mysli? Na 5W som instaloval v MT kvoli MIS offset 100cm a trebars talianske MIS hraju v poho, avsak francuzske MIS pri dazdi uz nie. Vela zavisi aj od precizneho nastavenia skew LNB. Hral som sa s nastavenim najlepsie ako viem a napriek tomu v Martine s francuzskymi MIS pri dazdi problem aj ked talianske MIS slapu...U Teba v CZ moze byt problem kludne opacny Taliani vs. Francuzi.
Minutka francuzskeho MIS_5W_TV France3, tocene len tak mobilom:
https://www.youtube.com/watch?v=3cMA3xBIvpU
Chvilka talianskeho MIS, nahrate na USB 5W_Rai2 HD:
https://www.youtube.com/watch?v=DKZTAI3iPc8

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

V BB mám ja osobne parabolu 110 cm, motor SG2100 a obyčajný AB 752. Žiadne výpadky nemám na žiadnom TP ani za dažďa.

vw1vw
Registrace: 1/2017

@krecek

Ostrava, 100cm jsou multistreamy na hraně a vyžadujou opravdu přesné nastavení, povedlo se mi to vytáhnout na C/N nějakých 11dB. Nevím jaké máš zkušenosti s touto pozicí, ale multistreamy jsou o dost citlivější než Fransat. Za deště hlavně TP 12648V končí jako první, 11509H vydrží trochu déle. Jak je to s italskýma nevím protože je moc nesleduju. Ale v Karlových Varech by ti 85cm asi stačit měla.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Pánové. Děkuji. Jdu na to. Dám vědět.

krecek
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra