![]() |
|
Amiko 8265+ AV kabel - redukceZdravím všechnyJelikož jsem nikde nenašel informace , které uvádím níže chci se s vámi podělit z mojí dnešní zkušeností ze zprovozněním Amika 8265+ přes AV konektor jack 4 pin. Popis pinů na jacku - od špičky: 1- AUDIO L - 4,5mm 2- AUDIO R - 2,5mm 3- VIDEO - 2,5mm 4- GND - 5mm Délku uvádím z důvodu že existují jacky které mají GND pin kratší a tím pádem nefungují. Za vzor můžete použít jack od IR přijímače který je součástí originálního balení. Vím že AV je dnes už dost pase ale budu rád když tyto informace někomu pomohou obzvlášť když redukcí je více typů . ![]() |
Jury5
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Amiko 8265+ AV kabel - redukceTak jest. Taky jsem to jednou bastlil, když jsem chtěl dotyčný stroj připojit na jedinou tv CRT typu na jedné chaloupce na Slovensku.Podělím se ale o další zkušenost s Amiky: Profíci to možná vědí. Když se nainstaluje soft, který umí Irdeto pro Skylink a použije se s kartou jiného provozovatele, hrozí znehodnocení karty. Povedlo se mi to málem v případě freeSATu. Nepomohly ani refreshe (obnovení služby na Moje freeSat). Nakonec při rozhovoru s technikem na klientském centru (Měl jsem štěstí, že jsem narazil na šikulu.) mi spároval a odpároval kartu od fiktivního boxu a karta (samozřejmě nezasunuta ve čtečce tohoto přijímače s oním softwarem) opět obživla. S běžnými softy nebezpečí nehrozí. Další zkušenost se týká nahrávek z Amik typu Impulse, 8265+, aj. Jsou vzájemně přehratelné (pokud je nastaveno PVR nekódovaně) např. s AB-Cryptoboxy. Ale POZOR! Po vložení média s nahrávkami z těchto strojů do Amika SHD-8000, nebo do Arivy 100 a některých dalších, nahrávky zmiznou a jsou vymazány! Opačně je to vpoho. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@Jury5Je to tak. To jsem se sebou poprvé pěkně vydupal, když jeden Jack fungoval a druhý ne a já netušil proč.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Amiko 8265+ AV kabel - redukceDíky vám za další poznatky a přidávám ještě jeden uživatelský poznatek. Názvy stanic v OSD liště zobrazované při přepínaní programů jsou modrým písmem na šedém podkladu a jsou tedy špatně čitelné. |
Jury5
![]() |
|
@Jury5i to se dá změnit v nastaven |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Amiko 8265+ AV kabel - redukceMůžu poprosit aby jste mě navedl .Mají to všechny firmwary ? Asi su lama ale projel jsem menu několikrát a žádné nastavení tohoto jsem nenašel... |
Jury5
![]() |
|
![]() |