Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Slovenská TV Trojka IRDETO

Zdravím
Na skylinku vysílá na frekvenci 12363/V/29500 slovenská trojka ale v kódu Irteto když jsi koupím modul Smit CA-Modul IRDETO bude mi to hrát když mám Českou kartu nebude do toho kecat Region? díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovenská TV Trojka IRDETO

Je to jen můj předpoklad, ale vzhledem k tomu, že u Skylinku jdou slovenské veřejnoprávní programy legálně i na českých kartách a české veřejnoprávní recipročně na slovenských, neměl by region karty mít na příjem žádný vliv.

Askep
Registrace: 3/2018

stv a čt s regionalizáciou nemajú problém . mne to na karte ide .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Je to trochu mimo můj zájem, tak detaily nehledám, ale česká karta Skylink s jen základním Digital, oprávnění pro Jednotku a Dvojku má, a pro Trojku ne. (V modu irdeto, třeba s hrajícím TA3, kde se myslím taky cryptoworks už nevysílá.)

Antonín
Registrace: 8/2005

@pinokio

Ano, trojka hraje i na český region ;)

lance
Registrace: 10/2008

Tak jsem ze zvědavosti bádal, čím to je. Chyba byla chybějící SID 132F v oscam.services. Po doplnění hraje Trojka na české kartě, na které je jenom Digital.

Antonín

Slovenská TV Trojka IRDETO

@pinokio, ak vies prepnut UNI citacku do modu irdeto, tak nemusis kupovat ziadny CAM. Neviem aky mas STB, avsak na nelinuxoch staci
natiahnut spravny firmware...A mas po probleme.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Kto nemieni v CZ za druzicovu RTVS televiziu mesacne platit, zaobstara si kartu RTVS...

bohus31

@bohus31 ...zaobstara si kartu RTVS...

Alebo kartu plustelka...

baltik
Registrace: 6/2019

@Antonín ...chybějící SID 132F v oscam.services

To je klasika, aj preto doporučujem oscam.services nepoužívať.

baltik
Registrace: 6/2019

@baltik

..no ano, akurat kartu RTVS mas gratis narozdiel od karty Plustelka.

bohus31

2baltik: pro většinu lidí je to jasné, jenže já .services používat potřebuju, protože žiju na třech místech zeměkoule (no vzhledem k situaci to vypadá spíše na "žil jsem"), přičemž na dvou místech žiju v pustině jen s nejistým mobilním internetem, takže sebou pro jistotu vozím fyzicky jednu Digital kartu, kdežto ostatní karty, které si platím, mám furt v Česku, neb by se mi nevešly do přístroje, anžto si platím pět předplatných - a k těm se připojuji netem ze všech míst. A lokální kartu upřednostňuji pomocí oscam.services. Je jasné, že to je neobvyklý požadavek - jenom pro vysvětlení proč jsem na začátku tvrdil, že mi na DigitalCZ nehraje Trojka, a proč to bylo chybějícím 132F.

Antonín

@bohus31

Já mám Ariva 202 E HD a a tu kartu mám uni čtečce a je tam i slot na ten modul velice váhám si ten modul koupit ,800 Kč je pro mne docela velký obnos a taky jsem někde četl že jsou s tým modulem problémy nebo někdo měl s tým problémy tohoto rázu že do toho modulu nemohl nahrát nový firmware. Přijímač je už dost starý tak už se nevydává nový firmware na něj ,velice bych se rád mýlil :(( díky

pinokio
Registrace: 4/2009

@bohus31 @baltik

a navyse sa da RTVS karta zaregistrovat na portali plustelka.sk

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

bohus31

karta RTVS sa na SK veľmi nekupuje, chýbajú tam hlavné ťahúne sledovanosti, tak isto pozemný príjem je preto odsúdený na zánik

Duzu
Registrace: 7/2005

@EnoSat

a co sa dá získať registráciou RTVS karty na plustelka.sk?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

ak "ukecas" plustelku tak TA3

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@EnoSat

Chceš povedať, že zaregistrovaním karty RTVS v Plustelke (ktorá ukončila poskytovanie svojich služieb na satelite pod názvom Voľná telka) vznikne možnosť prijímať TA3 HD?
Prezraď podrobnosti, ako má prebiehať také "ukecanie", aby sa dosiahlo, že na kartu RTVS bude možné sledovať TA3 HD?
Aj v mene iných čitateľov, ktorí by to tiež určite uvítali, Ti dopredu ďakujem.

Frank11
Registrace: 2/2009

Jednotka HD, Dvojka HD, Trojka, slape z 23E bez mesacnych poplatkov v ramci koncesii s gratis kartou RTVS v UNI.
Tieto tri tv stanice mne tak isto v poho slapu gratis z 23E, s integrovanou kartou Plustelka.
TA3 HD mne neslape s gratis kartou RTVS, ani s kartou Plustelka z 23E.

bohus31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra