![]() |
|
Tv kterou vybratZdar všem potřebuju poradit nebo spíš můj švagr jaké zkušenosti máte s těmito tv 32" TCL 32ES580,Smart televize LG 32LM630B,Sony KDL-32WE615 chce něco do malýho obýváku max 2 m sledovanost bude to na sat,pozemák i skylink live nebo o2tv pokud by to jelo na tom androidu rád by i android ale nebrání se i jinýmu softu v tv chce poradit ale já znám pouze tu lg,tlc vůbec neznám a ta sony je hodně starý typ tak nevím co mu poradit díky všem za reakce |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratLG WEB OS - nemá podporu některých aplikací.(některé modely ale měly zpožděné odezvy na DO) relativně pomalé přepínání programů SONY - záleží asi na konkrétním typu a modelu, ale Android v TV není úplně to pravé.. ( zasekávání, chyby..) Já bych preferoval TV podle kvality obrazu a ne podle SMART chujovin. Na to pak stačí koupit nějakou adroid krabku (nejlépe s podporou Widevine L1 a Google certifikací) Za mě je pořád jako první volba PANASONIC ( základní SMART system) rychlá, neexistuje nějaké zasekávání.. a k tomu XIAOMI TVbox ( kdo chce šetřit a nesleduje NETFLIX tak stačí MEECOOL KM3) |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratPro úhlopříčku 32 palců rozhodně není vhodná sledovací vzdálenost 200 cm, ale tak 80 - 130 cm. Pro 200 cm by úhlopříčka měla být minimálně okolo 42-46 palců. Ale třeba ho k výběru 32 palců vedou jiné důvody, to samozřejmě nevím. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratU velkých TV, pokud někdo chce pouze pouze zobrazovač + internetové funkce. Tak možná i Samsung.U malinkatých TV pro běžný pozemní příjem se mi líbilo JVC. Pokud koukáš ze dvou metrů, můžeš uvažovat obecně i o úhlopřípčce větší, třeba 42cm. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
@kanonten TCL TV mám v kuchyni ,ale skylink live jedine cez KODI. ak chceš hlavne na ten skylink live tak niečo od Samungu ,Lg a Vestel. tam to môžeš kombinovať pri next karte v TV v pohode . tie apky pre TV-android stoja za velké gulové....![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@maradonaProč? V TCL Android funguje uplně vše, stačí Aurora store :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxNevím co je Aurora store asi budu muset počíst na netu já mám Philipsa 8303 android v něm šlape super nemám problém mám kodi to šlape taky ok švagrovi se právě taky líbil ten android s tím co mám doma ale to co mám já je tv oněčem jiným on potřebuje kvůli stěně aby to tam dostal má jen malou garsonku tak proto 82 max tak právě se ptám já mám doma v ložnici lg ale je to starší typ smart jede taky ok neumí h265 ale já tam jedu na sat i pozemák ten je jako záloha tam mám combo který to umí takže já to zatím neřeším až se tv posere tak bude nová. |
kanon
![]() |
|
@kanonSamsung UE43RU7172, pokud vejde rozměrově, je pro něho nejlepší volba. Pozemák, Skylink, Skylink live, O2TV a jiné... Android neber, časté zamrzání aplikací, retarty....![]() |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@john72Ja mám android Tv Sony a žiadne zamrzanie skylink live ide dobre bez zasekov len archív zvykne večer po 20 zavše seknuť.Horizon ide aj archív bez sekania.Dvb t aj sat ok.To je môj názor. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratDnes 32" ako TV? ešte tak k spravodajstvu na TA3,ČT24, ved už je nie 1. apríl, to je tak zobrazovač na hry ,alebo na internetové stránky |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratJeště si našel tohle ale 40 palců je opravdu max víc tam nedostane SHARP 40BL2EA a nebo tuhle Panasonic TX-40GX700E tak já už nevím díky za poznatky. |
kanon
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratOplati sa porovnavat vysku TV so stojanom, lebo od stojanov vela zavisi, pokial je vyska obmedzujuci faktor, niekedy 43" s nizkym stojanom vojde tam kde ina len 40" telka .....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybrata to musi mit televizi ve stene ? nemuze ji dat na televizni stolek ? do garsonky by byla 50" idealni, a nejlepe se stredovym stojanem |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratKluci nejde to výškově ok šířka vůle 1cm takže max 40palců je to malý byt 27m2 celkem se vším je to ještě v podkroví je tam s přítelkiní a stěhování zatím nic chybí pár milionů. |
kanon
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratja mam 2 tv od LG a nemozem sa stazovat idu ok. aj ked trochu vacsie, ale to je asi 1![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratja sem si koupil pred pulrokem 40" thomson/tlc za 5500kc s androidem a nezdalo se mi ze by se androud sekal nebo co. i kdyz android app jsem nepouzival dlouhodobe jen sem tam neco zapnul jako web prohlizec ci aplikaci iptv a za tu dobu nikdy system nepadl.ale skylink live a o2 tv sem nezkousel. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@lubos32"LG WEB OS - nemá podporu některých aplikací."Ktorych, prosim? |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssStream Cinema![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 611 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratZkus TLC, je to levný a chodí to dobře i s AV recieverem a umí KODI.LG - si mi stěžoval kolega že Kodi neumí a některý Samsungy nemají zase audio výstup ani na na sluchadla, takže je problém s připojením starších audio věží, co nemají HDMI. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@romanssITV Hub např, ale teď koukám, že už tam je.. Ale na začátku roku nebyla. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratPodľa mňa tieto tv 32-40 palc.uhlopriečky nie sú nejaký zázrak.Obraz sa mi zdá va panel proti ips lepší ale ako sleduješ tv,či priamo alebo zboku.Svokre prišiel pred mesiacom z al.. 40" Sharp 40BL2EA a má napojené na tanix6 skylink live obraz sa dá pozerať.Zatiaľ sa nesťažuje.Ona to sleduje asi 3 metrov. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratfinlux šmejd umí všechno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@lubos32 a @petersk@lubos32: Neviem to na 100%, ale myslim si, ze bola.Podstatne ale je, ze je, ze nechyba ![]() @petersk: Urcite? Si si isty? ![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssPrepáč, bola to ironická poznámka na terajšiu situáciu so Stream Cinema![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 611 |
![]() |
|
RE: Tv kterou vybratA co rikate na Hisense?podle recenzi by mohla byt dobra |
lukano22
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |