![]() |
|
VU+4K-OvládáníJe to blbý dotaz ale přece:Když se mi rozbije-odejde DO tak VUčko nejde ničím ovládat že?Do té doby než budu mít nové, je to tak? Teoreticky-to i DO se bude muset naprogramovat jak bylo staré? Mám VUčko asi už 4tý rok tak je potřeba myslet co kdyby se to pojebalo. A jestli to nejde ovládat tak je to docela zajímavý problém být xy dní bez DO než se sežene jiné. Dík. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: VU+4K-OvládáníJde například ovládat přes iOS či antdroid telefony a tablety , či přes webové rozhraní na PC či Mac platformách.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@fitipaldiAlebo ked mas take obavy tak si kup za par euri taky isty novy ovladac a budes kludne spavat. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: VU+4K-OvládáníZero 4K i VU co jsem měl dřív ovládám programovatelným ovladačem changer 4:1, originál DO mi leží nepoužité v šuplíku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládánímať vaše starosti , čo keby , pes nesral , tak by ho roztrhlo.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@Brumo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ty kokos.... ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
Ovladač.tak si zadej do prohledávače náhradní dálkové ovladače a jedna ostravská firma Ti za pár dní dodá nový, plně funkční dálkový ovládač. Navíc si můžeš objednat DO pro např. 4 přístroje a můžeš ovládat vše co máš jedním DO. Stačí jen napsat pouze tip každého přístroje...![]() |
kusma
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládánífittipaldi musí bývať na veľkej haciende - dva diaľkové ovládače pre VU, dva telefony (keby jeden zdochol), dve chladničky, dve autá, dva kávovary, dva kotle, dva krby, dva bazény, dva prívody na vodu, dva prívody plynu, pohotovostná elektrárnička, ....Ty by si zomrel za tie tri dni bez VUčka než by ti niekto doviezol nové DO? Možno by si zistil, že vonku svieti slniečko, sú tam iní ľudia s ktorými sa môžeš porozprávať, zvieratá, stromy... Alebo si kúp nabudúce lepší prijímač, ktorý má aj ovládanie na sebe aby si nemusel mať len DO. Ale zase... Budú dva stačiť keď jeden zdochne? Fitti, prajem ti zdravú, peknú a slnečnú nedeľu ako máme my tu. Vypni tú škatulu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: VU+4K-OvládáníDagy ale sucho je vsade, pekne slnecno ale malo vlahy. Traktor ked ide po poli prasi sa ako keby zacala velka jarna ofenziva ......![]() ![]() ![]() Do si kupis bez problemov, teda aky je rozdiel ked odide DO pre VU alebo inej znacky? Nejako som nepochopil. ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquere1 : traktor nepracuje . čumí na satelitné vysielanie .2 : dialkové je dialkové . ja som mal prvé dialkové pred 40 timi rokmi . zuza prepni . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládánípro některé méně chápající-autor určitě myslel že VU+po rozbití DO nejde nijak!!!! ovládat.A proto se ptá. Jiné přijímače mají tl zapni + a - a jdou ovládat bez DO. To jentak pro zbytečné rejpaly. A nedivil bych se že jsem díky některým rejpalům nepřijde. PRO JEDNOHO-já mám dvě auta, i dva krby i taktéž dvě lednice, dva sporáky, bohužel jeden bazen a jeden kotel ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: VU+4K-OvládáníKaždý, kdo má vučko, by měl vědět, že min přes webif není problém, Saxon už vše popsal...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládáníto znamená , že fitipaldi bude nervák a dialkové ovládanie už bude načaté . tak , dokúpiť aj psychiatra a najlepšie aj do foroty .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládáníco to tady mumlate, ano kapitalistovi je drahe uz aj to dat 2-3 tlacitka na box. ale to sa netyka len VU. Preto sa pytam aky je rozdiel medzi VU bez tlacitka a inymi znackami, kde tak isto nie su?![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@fitipaldiAky televizor mas?Na DO Samsung TV funguju niektore hlavne funkcie napr: Vyp.-Zap. prepinanie kanalov hlasitost hlavne menu atd.. |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 512 |
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládáníked ma TV podporu HDMI-CEC, tak ideš s TV-DO...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: VU+4K-OvládáníJá jsem zkoušel VU+ UNO 4K s ovladačem od TV PHILIPS (HDMI CEC). Funguje to jen, když je VU+ zapnutý, jinak to zapnout nejde. A s tím ovladačem lze přepínat programy, zesilovat a zeslabovat zvuk. Nejde třeba EPG, menu a další věci. Nefungují čísla pro předvolby.Chtěl jsem naprogramovat ovladač VU+ na TV PHILIPS, ale na můj (starší) model jaksi nejsou kódy. Jinak je pravda, že VU+ jde ovládat buď přes PC nebo přes Android. Když je tedy nouze nejvyšší. Za sebe teda můžu říct, že jsem asi nervák (nebo že by manželka? ![]() ![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: VU+4K-OvládáníDěkuji za reakce-nejsem žádný"rapl" ale dotaz byl čistě hypotetický -co když se rozbije?Bylo mi jasné že se musí koupit nové ale rady jsem dostal. Dík za ně. ![]() A co se stalo předevčírem-nikdy se to nestalo. Jdu spát vypnu VÚčko cca 22:00 a ráno vstanu do práce a koukám že je zapnuté!!!/zaseklé a svítí pouze logo VU/a na nic nereaguje. proč se samo??? zaplo? proč se zaseklo? reagovalo pouze na zadní kolébkový vypínač-nabotovalo se to a normálně jde. Stalo se toto poprvé tak je to divné,když je výpadek proudu tak se to normálně načte a ani nepoznám že se to stalo. Žádný výpadek nebyl a NIKDO jiný s VÚčkem nemanipuloval. TAKŽE JE TO PRO MĚ ZATÍM ZÁHADA. Pokud někdo ví co se stalo tak ať napíše. Ironické a zbytečné připomínky si prosím nechte pro někoho jiného. Dík. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
orhoromozno mas nieco zle nastavene, mne tiez na starsom philipse vsetko funguje, epg je trochu komplikovanejsie ale ide, pokial je vu v pohotovostnom rezime da sa zapnut cez DO od telky, zalezi aj ako mas hdmi-cec nastavene. Ale je mozne ze nie je starsi philips ako starsi philips.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+4K-Ovládánímne to ide všetko, 4k TV a 4k SAT AMIKO...DO z TV ...![]() ![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
![]() |