Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

lg 50lb650v-zn

Zdravím,
Telka po zapnutí je bez programov,signál z paraboly pri tv výborný.Automat. ladenie Fastscan 0 pr.,pri ručnom na 12070 najskôr žiadny signál,po prepnutí na frekv.12168 nabehol 100/100,ale nenaskenoval nič.To isté po resete,satelit iba 23,5 aj v nastaveniach.Na net je pripojený,YT ide v pohode.V menu som nenašiel možnosť aktualizácie firmware,ani po zmene krajiny(Nemecko).Včera som našiel posledný 05.05.70,pomohlo by prepálenie z USB?(Teraz nie som pri tv,zajtra).
Ak to už niekto riešil v servise prosím orientačnú cenu opravy,príp. sa kúpi SK ready box.
Vďaka za poradenie,momentálne núdzovo používajú SK Live TV cez smartbox,ale mrzne obraz,DO katastrofa.

twinspin
Registrace: 10/2019
Odpověď v diskusním vlákně

@twinspin

vadny mainboard... zrele na servis .odkial si ?

kloner
Registrace: 10/2017

RE: lg 50lb650v-zn

Zdravím,dělal jsem opravu této tv. Po zapnutí zůstalo viset logo LG a tv na nic nereagovala. Přepálil jsem obsah EEPROM 24C256 (IC103) a telka najela. Dal jsem továrko a nahrál přes USB flash poslední fw 0.5.05.70. Nyní šlape jako hodinky, FastScan Skylink i DVB-T2 HEVC 265.

elbaco
Registrace: 10/2018

Tv inak všetko ostatné ide,smart apl.
Tak ich asi pošlem po SK ready box,oprava by bola asi drahšia.Dík za info.

twinspin

Upgrade software asi nemá význam ak to je doska,mám ho na USB,ale k tv sa ani zajtra asi nedostanem.

twinspin

Na hw závadu základní desky se mi to nezdá. Jak jsem psal výše, přepálit tu eeprom, zaktualizovat fw na poslední verzi a teprve pak by se vidělo.

elbaco
Registrace: 10/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra