Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 tv zkušenosti

Má s tím někdo zkušenosti? Když mám tv Samsung, tak ten jejich set top box potřebuji nebo ne? Nejde mě o žádné nahrávání. Stačí mě zpětné přehrávání, prostě něco jako je Skylink live tv. A funguje to zároveň na 2 tv nebo jen kombinace tv, mobil či tablet a a pod. Dejte nějaké info jak jste se službou spokojeni.

cariada
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 tv zkušenosti

A to je takový problém si to za 1kč vyzkoušet?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

pokud máš SAMSUNGA 2016 a novější , tak by měla fungovat aplikace z APP store.

lubos32
Registrace: 2/2010

@cariada

No už i já za přísáhlý "sateliťák" jsem byl donucený přejít k O2. Prvně by se ale mělo říct, že jsem musel za docela velký peníz pořešit internetový připojení, protože ten jejich zmíněný kec, že stačí připojení 8 Mbps se nezakládá vůbec na pravdě a chce to cca 20Mbps.
Ale na to se neptáte. Já se chci jen podělit s tou mojí zkušeností a na co se Vy ptáte. Jasně že nepotřebujete tu jejich "krabičku" pokud si dnes podle novýho ceníku připlatíte sledování na více zařízení. Ten systém nepozná jestli to sledujete přes aplikaci v telefonu, tabletu, nebo si apku stáhnete do televize, pokud to umožňuje. Přesto já plně doporučuji krabičku, protože (a to mě snad jiní odborníci zde potvrdí, nebo ujasní) tak nejvyšší rozlišení dosáhnete jen v ty krabičce. Taže mě se zdá, že Full HD jde jen na krabičce a rozlišení HD ready (1.024 x 720) jde na ostatních zařízení. Tedy je možnost propojit třeba noteboek přes HDMI kabel a sledovat či testovat, ale z dlouhodobího hlediska doporučuji koupit krabičku. Ovšem tu nejnovější, protože já mám tu starší a nejraděj bych jim omlátil o hlavu, protože neustále zamrzá. Nebo se místní odborníci pletu?

jexxx
Registrace: 11/2006

Nejstabilnější je EKT DID7006 z wifi , mám ho na internetu O2 50/5 a žádné mrznutí restarty atd.., kamarád má iP4.tv EVO4-T a kolikrát už to muselo jít natvrdo ze zásuvky už asi nespočítá....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Jako IPTV to můžu doporučit, jak OTT nikoliv.

bretah
Registrace: 9/2012

Kvalita obrazu na Skylinku leší než na O2TV

emtech
Registrace: 9/2006

@jexxx

Full HD lze dosáhnout i bez té krabičky.
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-pripojeni-cz-sk-poskytovatelu-ott-iptv-k-tvheadendu?pid=67399#pid67399

bulik75
Registrace: 1/2018

@cariada

Více info viz t.ly/HCgM

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

v KODI ???

A co v KODI a na malině ? Funguje O2TV ?

mkolega
Registrace: 12/2016

O2TV

už mě celé O2 se... at to dají na satelit nebo at se na to vykašlou. Začne se hrát liga a kdo to uvidí? Na stadion se nedostaneš a dostatečnou rychlost připojení nutnou k tý jejich službě nejsou schopni zdaleka všude zajistit. Tak k čemu to je? Když nejsou schopni zajistit dostatečné pokrytí, tak at to nabídnou i jiným operátorům a neokrádají fotbalové fanoušky o fotbal.

FI711010
Registrace: 6/2008

@bulik75

Ano. Full rozlišení jde i bez jejich krabičky. Pokud budete mít nějakou jinou mašinku a v ni KODI a stáhnete si do něj playlist O2. Jenže to jsme pořád u nějaký krabičky. Já to myslel tak, že pokud propojí noteboek přes HDMI kabel, nebo bude zrcadlit telefon či tablet na televizi, tak z toho nikdy podle mě Full nebude. Nehledě na to, že je to komfortní.

jexxx
Registrace: 11/2006

Vyzkoušel

jsem tu jejich apku z Windo 10 a přes hdmi z NB do TV je to celkem koukatelné.Rozhodně lepší než přes jejich web. ;) Jinak mám samozřejmě tu jejich poslední zázračnou krabičku už pomalu dva roky.Tam je obraz nejkvalitnější.

hobo
Registrace: 1/2007

@FI711010

A kdo by to asi tak na satelitu provozoval?? Skylink, kterému při neustále ubývajícímu počtu abonentů nezbývá nic jiného, než programy naopak ubírat?? Si pořiď Orange a je.

bretah
Registrace: 9/2012

O2TV je stejná předražená mazanici jako ostatní IPTV

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@jexxx

Pokud máte E2 Linux přijímač,krabičku nepotřebujete.

bulik75
Registrace: 1/2018

Děkuji za podněty a připomínky, zvážím to.

cariada
Registrace: 4/2009

@lubos32

U toho Samsungu r.v.2016 ještě nemají itáci z O2 vyladěnou - prý něco s výkonem televize. Ale to se mě nějak nezdá. No nic, stále je bombarduju přes Twitr.

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB

lipagamb
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra