![]() |
|
58= Philips 58PUS7304 Android TVMám dotaz zvažuji koupit tuto TV která má Android,chci hlavně používat i KODI ,ale nevím zda pujdou PVR klienti?Případně jaký máte názor na tuto TV !! |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
Pokudnevadí těch 50Hz tak asi proč ne.VA panel je v pohodě oproti IPS.I když to není žádná 1.liga |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: 58= Philips 58PUS7304 Android TVvím 50Hz ale 100Hz je jiná cena |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
Rozumímta cena je příznivá i ten Ambi není k zahození,jenom já osobně bych se trochu bál zobrazení rychlejších momentu třeba při sportu.Viděl jsem u kamaráda na obdobném panelu jiné značky tenis což tedy zrovna nebylo to pravé.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: 58= Philips 58PUS7304 Android TVto je ta od Tmobile, kdyz uz tedy tu dotovanou tak od Vodafone Sony.ale jinak ma to prisernej ovladac, hrozny menu, ten ambilight je rusivy moment u filmu,samo tech 50Hz, sport jak od koho, Novasporty a Eurosporty od upc na tom jdou dobre, ale treba digi nebo tmobile ma ty sporty hruzostrasny pres ten puk ani app se na to neda koukat, Netflix jde normalne, to jen tak v ryhlosti strucny popis. ja bych si to tedy domu nekoupil.! to bych kazdy den zuril a bil hlavou do zdi. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@pcwordOvladac je v pohode.Mozes si kupit nejaky univerzalny,ambilight je super aj u filmov,menu je prehladne,Android je svizny,sporty cez Skylink su uplne normalne.Za tu cenu super TV. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: 58= Philips 58PUS7304 Android TVTen ambilight je prave na to dobry, ze kopa ludi si zapaluje nejaku lampu aby obrazovka netahala tak oci v uplnej tme a tu si nastavis rezim a intenzitu aka ti vyhovuje na tom. CEz den je to zbytocne ale neviem co je rusive, vypnem a hotovo.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: 58= Philips 58PUS7304 Android TVKoupil jsem ji dědovi v 55 palcích, sporty přes externí DVBS combo vypadají parádně. Netflix v cajku, Telly aplikace má u sportovních programů problém s přepočtem obrazu, není to tak plynulé, jako přímo na tuneru, nebo externím recieveru. Kodi běhá taky.Za 14 tisíc minulý rok s pětiletou zárukou. Nebylo co řešit. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
@pcwordPVR-klient mám na TCL-TV v kuchyni, ale žiadna sláva to nie je v tomto smere. dosť často sa stáva že obraz sekne a zvuk ide dalej . skúšal som to na KODI aj v appke dreamdroid ,alebo také niečo . ale to je telka za 160-euro asi.![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: 58= Philips 58PUS7304 Android TVJestli je to Vestel, tak potes. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
![]() |