![]() |
|
Stream Cinema opět down na E2Dnes od rána SC opět nefunkční na VU+ E2. Webshare ok, takže zřejmě doplněk potřebuje upgrade. Nemáte někdo kontakt na nového tvůrce doplňku ? |
jarax
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 19 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
@stanislavoJe to warezova sluzba, tak sa este rozculuj, ze aky podraz.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
@stanislavoPlatby jdou i z ČR v pohodě, alespoň CSas ano. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
@mastoPochopils to správně. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2Jak to tak pročítám na všech forech tak to,že autor pluginu SC odpojil webshare je horší než koronavirus![]() |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2Ať tak, či tak...abonující klient, má obdržet zprávu a návrh řešení.Opravdu nemusí zkoumat jakésit fóra.Prozatím se takto neodehrálo, nicméně byl státní svátek, víkend i ten přírodní koronavir,z luskounů a netopýru:-) a provider musí mít jistý čas.Zítra vstanu (možná se opařím i čajem) a budu v e-mailu,či jinak (E2), očekávat příslušnou zprávu... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpea kdo ti ho posle ? webshare chybu nema. webshare dodrzuje smlouvu platícím klientum |
stanislavo
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
@stanislavoVed nic nebrani Webshare, aby vydali svoj plugin, co by som na ich mieste aj spravil.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2Já to probůh nevím, možná ten, komu platím premium verzi ACZ... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@hdpeani slovensky ti to nejde , tak na ten chleba asi nezarobíš .![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 589 |
![]() |
|
hdpeAko ta sudruzka robotnicka co roky po troskach odnasala domov diely z fabriky na sijace stroje a ked isla do dochodku pytala sa riaditela p. riaditel a co tu vlastne vyrabame? Ja som si chcela doma poskladat sijaci stroj a vzdy ked som tie diely dala dokopy bol z toho gulomet. ...![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2je to sprosté od autora a myslím, že už by si na něho měl někdo posvítit.Minulý týden jsem zaplatil 1,3 euro za aktualizaci a už mi to zase nejde.Je nás tu 1000 , možná dva tisíce, co tu službu využívají a pán z toho má 100*1,3 euro, to slušná provize.POkud je nás 2000 tak to je moc slušný(nezdaněný) příjem.Jsem vytočený na maximum.,![]() ![]() ![]() |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2Trestni oznameni, pridate se? |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@martin09A to jako na koho ? |
jiriN
![]() |
|
@martin09na tebe ne, nemusíš se bát. Za přihlášení se na kra.sk dalších 3,49 eur, to už je slušná sumička, ne? Suma sumárum: měsíčně 3,49 Eur za kra.sk, 1,35 eur za pravidelnou zbytečnou aktualizaci,vynucenou znepřístupněním, celé služby, to je dohromady 4,84 eur od každého.Je-li nás 1000, docela slušný přivýdělek.Je to aspoň zdaněno? |
Carlo62
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2Někdo tě nutí to platit? |
jiriN
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2![]() ![]() ![]() ![]() ale sa cudujem super demokratom, ze pokial to islo im nevadilo ze to nie je ciste ..... ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@jiriNLumpárna od p.barona |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
uživatel jiriNjsi nějakej uvědomělej. Nutí tě někdo žít? To je asi stejně hloupá otázka, jako ta tvoje.Neříkám,že by mne někdo nutil, nebo že je to nutné k životu.Ale těch, co někomu umožňují bezpracný zisk, bude i beze mne hodně. Já si myslím, že za své peníze mám dostat bezchybnou a dostupnou službu, a ne paskvil, který jednak je velký problém vůbec rozchodit a když už hopracně rozchodím, ho udržet v chodu. |
Carlo62
![]() |
|
@Carlo62Webshare ti snad nefunguje? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 272 |
![]() |
|
@Carlo62Webshare normálně funguje,to jsi si snad předplatil |
jiriN
![]() |
|
Chápem dobre Archv Premium je koniec ?To už cez Archív CZSK Premium na môj VIP účet webshare.cz pozerať nebudem ako zo bolo do včera ??? Mna nezaujíma že daky nový server kra.sk (či ako sa vola) vznikol a má nové titulmi skôr alebo viac .Mna zaujíma to , že som si preplatí VIP na webshare a cez platení Archív Premium chcem pozerať . To tu nikto nerieši a sa vyhovára na kde koho . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2Ked si niekto kupoval VIP na Webshare, tam sa nieco pisalo o tom, ze to bude fungovat cez plugin Stream Cinema ? Webshare VIP stale predsa ide...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@Luca99,999% ľudí si to preto dávalo , čo si tu teraz nahovárame.Ja chcem len vedieť stále , či už na webshare.cz môžem zabudnúť cez ArchivPremium . Ako áno , idem si nájsť inú a cestu a nie čakať kým sa daky chlapci prestanú hádať ako maly chlapci . PS: platím si aj Netflix , Hbo Go , takze hlupe reci o official možnosti si odpustite . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema opět down na E2ano platte stale aktualizacie a kra.sk. pomahate tim možná k placeni uplne nečeho jineho. (hypoteka na parcele v obci limbach). zajimave je že že majitel kra.sk pan MD bydli od va doma vedle. a k tomu covid 19![]() ![]() ![]() ![]() |
stanislavo
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 117 | |
![]() |
|
![]() |