, sekce: Zkušenosti |
|
samsung tvJe monžné zadat v samsung tv zadat mac adresu, na kterou se má připojit? |
tonda1t
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 288 |
|
|
@tonda1tnení to kravina??,proč |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 467 |
|
|
RE: samsung tvMAC je označení kusu zařízení. NA to se nic nepřipojuje,Asi myslíš IP adresu? A pak je otázka k čemu připojovat? Stream? Share? Pak je otázka jaký přesně Samasung, možná nějaké s otevřeným softem (android?) umožňuje přidat sw, nebo ho má nainstalovaný. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
|
|
@tonda1tAdresu MAC Samsungu je potřeba zadat do jisté IPTV služby.Když je MAC adresa zamčená(na Samsungu lze zvolit tuto možnost),pak je nepřístupná zvenčí a tím pádem neprobíhají určité aktualizace.Pro tuto "world IPTV" je ovšem lepší mít MAC adresu volně přístupnou.A navíc je potřeba nainstalovat soft s názvem Smart IPTV - za mírný jednorázový poplatek.Tohle všechno platí pouze pro smart TV,která je připojená na net.Taky mám PM. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
|
|
RE: samsung tvno jde mi o to, že používám několik wifi repeaterů ,a tv se občas připojí na repeater, který nemá dostatčnou přenosovou rychlost. Potebuji se připojovat na konkrétní repeater |
tonda1t
|
|
RE: samsung tvted totiž vidim, že jsem to v úvodu blbě vysvětlil. soráč |
tonda1t
|
|
RE: samsung tvNastav si na repeater, ktory ma pre TV najlepsi signal ine heslo a zadaj ho v TV.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 643 |
|
|
RE: samsung tvno to tak nejde, používám wifi- mesh |
tonda1t
|
|
RE: samsung tvTohle vyžaduje úplně něco jiného - je to Wi-Fi repeater s vývodem LAN (připojení kabelem) ?Tam lze propojit Samsung s repeaterem a nedojde k jinému připojení.Např.https://www.hyperelektro.cz/bezdratovy-opakovac-extender-n300-2-4-ghz-10-100-mbit-bila/ |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|