Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Návrat Star Academy?

Možná to někomu bude připadat jako moje nejzbytečnější vlákno, ale na internetu a především na twitteru se objevují informace, že by se měla na podzim roku 2021 vrátit na TF1 soutěž Star Academy. Nevím jestli to bude náhrada jedné nebo obou verzí The Voice, ale přijde mi divné že by jely na jednom kanále 3 pěvecké soutěže za rok. Zároveň Endemol zveřejnil na Youtube záznamy 1. řady původní verze soutěže. Já sice původní verzi z roku 2001 nepamatuji, ale někde jsem slyšel něco o tom že k tomu býval 24 hodinový feed. Nevíte někdo k čemu byl?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

Dnes jsem

měl k obědu kachnu.

William cz
Registrace: 10/2016

@JanM

S prvou časťou prvej vety tvojho príspevku sa naozaj neda nesúhlasiť. Dokonca by som sa nebál pomenovať to nielen ako tvoje najzbytočnejšie vlákno, ale najzbytočnejšie a najmenej zaujímavé vlákno pre kohokoľvek iného minimálne za posledný rok tejto diskusie. Určite konkuruje známym nekonečným vláknam tu na Parabole pred nejakým časom Andre Rieu vs. prava na Bundesligu.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Mohlo mě napadnout že mnoho lidí nebude zajímat co bude vysílat TV za rok a půl. TV program bývá zveřejněný na dva týdny dopředu. Pokud hledáš nekonečná vlákna, najdi si jakýkoliv článek o M7. Myslím že tohle vlákno admin brzo zavře jako nepotřebné.

JanM

@William cz

A ta kachna byla teplá nebo studená?

Kimlo
Registrace: 1/2017

RE: Návrat Star Academy?

Ví tu někdo k čemu byl ten feed?

JanM

JanM

Pravdepodobne k distribuci materialu. 24/7 mozna behel ve stejnem stylu, jako feed Mediaset na 8W, ci NBC na 15W. V roce 2001 se mohlo vsechno delat trochu jinak, nez distribuce materialu v roce 2020.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

@bobo2

To jako se dalo sledovat 24hodin denně co se v tom baráku děje? Takže se třeba v noci veřejně vysílalo jak soutěžící spí? Vín že to byl barák plny kamer, ale nevěděl jsem že byl dostupný i 24 hodinový feed. Náhodou jsem to objevil na archivované stránce flysatu (archive.org). I když nějak to z té akademie dostat museli. Chtěl jsem se na to podívat u španělské verze která jako jediná letos jede a feed je dostupný na internetu, ale ta je zastavená z důvodu koronaviru.

JanM

JanM

To si nemyslim, ze by ses mohl podivat 24h, co se tam deje. Spis proste v urcitou dobu (dejme tomu nekdy okolo primetimu) bezel normalni obraz z budovy a kdyz se nevysilalo, bezel na obrazovce monoskop, ci jiny staticky obraz. Jako... mozne je vsechno, ze by to byl opravdu 24/7 feed s aktualnim obrazem, ale prijde mi pravdepodobnejsi varianta s monoskopem. Ze signal se vysilal nonstop, ale videoobsah bezel jen v urcitou dobu. Proste jenom nosnou nevypinali...

Jak jsem psal, i dnes jsou takove feedy. RTRS na 68.5E, Telemedia feed na 36E, AFP na 10E, EVN-TV na 7E, NBC na 15W, Reuters na 22W, NHL feedy na 22W...

...ale tvou popsanou situaci bych nejspis prirovnal NBC feedu na 15W, ktery je pravdepodobne starsi nez ja sam! :)))

Zdravím Vás!

bobo2

@bobo2

Takze myslis že to probihalo tak že kamery v budově sice natáčely 24hodin denně, ale tenhle feed se používal pouze pro přenášení připraveného přenosu v prime time? Protože záznamy které Endemol teď po skoro 20 letech uvolňuje vypadají jako z nějakého feedu, občas se objeví nějaká anomálie, typicky nefunkční televizní grafika. Sledoval to tu tehdy někdo? Já jsem na to moc mladej (ročník 99). Našel jsem tohle https://www.youtube.com/watch?v=0P6deo3l3Ck zhruba po 15 sekundách je reklama na satelitní 24 hodinový stream. To by možná mohlo být ono. Jenom si nedovedu představit co tam tak mohlo být v noci. Pohled na 2 místnosti plné spících soutěžících?

JanM

JanM

Ano, myslim si to, co jsi rekl v prvni otazce.
Ja ti odpovidam jenom co se tyce technickeho hlediska. Vubec nemam paru, co ten francouzsky Big Brother byl... :))) To je uplne mimo moje zajmy...

Zdravím Vás!

bobo2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra