Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Co se to teďka vyráběj za hnusný televize?

Jsem teď nucen bohužel pobývat několik(doufám) dnů v nemocnici, na pokoji mám nějakou 32 Changchong, vedle maj Samsung, ale já jsem z toho úplně v šoku. Srovnávám s domácí asi 13let starou plazmou.
Můžete mi někdo vysvětlit proč se takové hrůzy vyrábějí? Dám kontrast i jas co nejmenší abych aspoň trochu dosáhnul něčeho, ale stejně to není nic platné. Ty hrozný rozmazaný ksichty s pleťovkama od sytě oranžové přes sytě červenou až k sytě zelené, to je násilnost páchaná na očích.
Při nočních scénách se obličeje roztečkovávaj- to jako proč?
Než tohle to raději nic!
To i snad starý crtčka měly 100x lepčí obraz!
Jak je to možné?

lkfreak
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@lkfreak

nech si predepsat vic tech halucinogenu ! pak ji ani nebudes muset zapinat :))))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

čeká se až umřou

ti co to pamatují,je to stejný,jako se zvukem gramodesky,se žrádlem,s kvalitou aut a vůbec všeho,až nebudou pamětníci,nebude už nikdo nadávat na s.r.a.č.ky

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Co se to teďka vyráběj za hnusný televize?

jj dnes maju auta plechy, ze ked si sadne vrabec na kapotu prehne sa ...
pred vstupom do EU vedel kazdy stat v europe zasobit vlastne obyvateltsvo potravinami, ako nam corona ukazala, dnes to uz nevie ani jeden stat v EU samostatne bez dovozu. Vyvoj nezastavis len uz nepotrebujes prehanadlo, staci zapnut telku.... :))) :))) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@pierrepetr

Pamatnici budu vzdy a o tridsat rokov budu ospevovat tuto dobu a nadavat na svoju sucasnost takisto ako ty teraz ospevujes dobu svojej mladosti. Mimochodom moje prve auto bola Skoda 100 a bola to fakt "kvalitka" :laughing:

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

liquere

to myslenie je podmienené tým , čím nás krmi bulvár, vraj samozásobenie potravinami a akými? u nás dnes všade žlté polia od repky,len preto že za ňu lepšie platia ako za zemiaky
a niekedy pestovali sme takmer všetko čo sa vôbec dalo lebo sme všetko všetci dotovali, preto si na TV a auto ani nehovorím, kto si ho mohol dovaliť, aby si mohol mať lacné zemiaky, dnes vyrábame autá najviac na nich síce zarobia majitelia, ale mi tiež viac a zeleninu nech pestujú tam kde sú na to lepšie podmienky, slovenské mäso je tak isto nadopované ako to Poľské

Duzu
Registrace: 7/2005

RE: Co se to teďka vyráběj za hnusný televize?

A co chceš mít ve špitále za tv? OLED za půl milionu či co. Já si myslím že to bohatě stačí. Za komousu byl rozhlas po drátě. A taky to stačilo. Zaplať si nadstandard. :laughing: :laughing: :laughing: .

satman1
Registrace: 9/2010

duzu

vsak ubohe stvorenie kto sa necha oblbnut bulvarom, ale tragedia na tom je, ze tak isto dotovane potraviny sedliakov z nemecka,holandska,francuzka a inych statov zaplavili nase trhy s tym, ze mi sme vlastne dobrovolne v 90 rokoch zlikvidovali polnohospodasrtvo, alebo jeho vacsiu cast. Ved o to ide EU a jeho najsilnejsie staty potrebuju nove trhy nic ine. Tam nasukat vlastne dotovane vyrobky a z ludi narobit lacnu pracovnu silu. To je cela logika EU. Ze v mediach tlakaju ine je jasne .... Rv Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@black13a

já měl první volha 21 ,3 rychlosti pod volantem,pak volha 24 tedy vládní vozidlo a pak už to šlo z kopce renault 13,15,laguna,když se mě přes volhu prošli ožralci ze zábavy,ráno stála voda na střeše po dešti ,jak v lavoru,jen sem bouchnul rukama zevnitř a jelo se dál

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra