![]() |
|
Co se to teďka vyráběj za hnusný televize?Jsem teď nucen bohužel pobývat několik(doufám) dnů v nemocnici, na pokoji mám nějakou 32 Changchong, vedle maj Samsung, ale já jsem z toho úplně v šoku. Srovnávám s domácí asi 13let starou plazmou.Můžete mi někdo vysvětlit proč se takové hrůzy vyrábějí? Dám kontrast i jas co nejmenší abych aspoň trochu dosáhnul něčeho, ale stejně to není nic platné. Ty hrozný rozmazaný ksichty s pleťovkama od sytě oranžové přes sytě červenou až k sytě zelené, to je násilnost páchaná na očích. Při nočních scénách se obličeje roztečkovávaj- to jako proč? Než tohle to raději nic! To i snad starý crtčka měly 100x lepčí obraz! Jak je to možné? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@lkfreaknech si predepsat vic tech halucinogenu ! pak ji ani nebudes muset zapinat :))))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
čeká se až umřouti co to pamatují,je to stejný,jako se zvukem gramodesky,se žrádlem,s kvalitou aut a vůbec všeho,až nebudou pamětníci,nebude už nikdo nadávat na s.r.a.č.ky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Co se to teďka vyráběj za hnusný televize?jj dnes maju auta plechy, ze ked si sadne vrabec na kapotu prehne sa ...pred vstupom do EU vedel kazdy stat v europe zasobit vlastne obyvateltsvo potravinami, ako nam corona ukazala, dnes to uz nevie ani jeden stat v EU samostatne bez dovozu. Vyvoj nezastavis len uz nepotrebujes prehanadlo, staci zapnut telku.... ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@pierrepetrPamatnici budu vzdy a o tridsat rokov budu ospevovat tuto dobu a nadavat na svoju sucasnost takisto ako ty teraz ospevujes dobu svojej mladosti. Mimochodom moje prve auto bola Skoda 100 a bola to fakt "kvalitka"![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 518 |
![]() |
|
liquereto myslenie je podmienené tým , čím nás krmi bulvár, vraj samozásobenie potravinami a akými? u nás dnes všade žlté polia od repky,len preto že za ňu lepšie platia ako za zemiakya niekedy pestovali sme takmer všetko čo sa vôbec dalo lebo sme všetko všetci dotovali, preto si na TV a auto ani nehovorím, kto si ho mohol dovaliť, aby si mohol mať lacné zemiaky, dnes vyrábame autá najviac na nich síce zarobia majitelia, ale mi tiež viac a zeleninu nech pestujú tam kde sú na to lepšie podmienky, slovenské mäso je tak isto nadopované ako to Poľské |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: Co se to teďka vyráběj za hnusný televize?A co chceš mít ve špitále za tv? OLED za půl milionu či co. Já si myslím že to bohatě stačí. Za komousu byl rozhlas po drátě. A taky to stačilo. Zaplať si nadstandard.![]() ![]() ![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
duzuvsak ubohe stvorenie kto sa necha oblbnut bulvarom, ale tragedia na tom je, ze tak isto dotovane potraviny sedliakov z nemecka,holandska,francuzka a inych statov zaplavili nase trhy s tym, ze mi sme vlastne dobrovolne v 90 rokoch zlikvidovali polnohospodasrtvo, alebo jeho vacsiu cast. Ved o to ide EU a jeho najsilnejsie staty potrebuju nove trhy nic ine. Tam nasukat vlastne dotovane vyrobky a z ludi narobit lacnu pracovnu silu. To je cela logika EU. Ze v mediach tlakaju ine je jasne ....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@black13ajá měl první volha 21 ,3 rychlosti pod volantem,pak volha 24 tedy vládní vozidlo a pak už to šlo z kopce renault 13,15,laguna,když se mě přes volhu prošli ožralci ze zábavy,ráno stála voda na střeše po dešti ,jak v lavoru,jen sem bouchnul rukama zevnitř a jelo se dál |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |