![]() |
|
tve vysielanie na hotbird...nejde mi naladitnejde mi naladit tve na hotbird...ostatne kanaly su ok....sledujem cez zabudovany tunersmart Tv LG....pokial boli kanaly tve na Astrenemala som ziadny problem....kde je chyba? |
jankas
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
@jankas..no, chyba moze byt kludne v tom, ze prave Ty ladis tv stanicu tve a Tvoj muz vari, perie, zehli...Nakolko tve z orbitalnej pozicie 13E slape v poho.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: tve vysielanie na hotbird...nejde mi nalad...Problém č.1 - TV je smart.Problém č.2 - TV je LG. Problém č.3 - špatně nastavený TP. Problém č.4 - LG bug. Problém č.5 - Pro příjem sat tv slouží x krát lépe SAT STB, než jakýkoliv TV multituner krám. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: tve vysielanie na hotbird...nejde mi nalad...Televizí to není.Které ostatní kanály jsou O.K? Z Hotbirdu? Na Hotbird je jinak nastavená parabola než na Astru. |
Jirka1963
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: tve vysielanie na hotbird...nejde mi nalad...A nebolo by od veci aj poskytovateľa napísať napríklad.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 635 |
![]() |
|
RE: tve vysielanie na hotbird...nejde mi nalad...Pardon nie sem to patrí.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 635 |
![]() |
|
@Jirka1963....pozeram tam talianske kanaly Rai....ked skusim naladit Tve manualne tak nemam signal....pravda je ze satelit som otocila z Astry len tak od oka.. |
jankas
![]() |
|
@peterskmam vlastny satelit....to su volne kanaly....nie som expert...ale doteraz som z Astry pozerala.... |
jankas
![]() |
|
@bohus31Bohus dakujem za pomoc...inak presne tak to u nas vyzera....ani internet by sme doma nemali ...![]() |
jankas
![]() |
|
@jankassatelit si otocit nemohla. satelit je to co lita v kosmosu na geostacionarni draze 36000km od zeme :)natoz tedy aby byl tvuj vlastni :)) zkus tou antenou-parabolou trochu zahejbat stylem zatlac/zatahni za stranu, vrsek a pritom sleduj teplomery. pokud tam nevidis, pouzij videohovor telefonem/tabletem/notebukem proti televizi. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |