Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

tve vysielanie na hotbird...nejde mi naladit

nejde mi naladit tve na hotbird...ostatne kanaly su ok....sledujem cez zabudovany tunersmart Tv LG....pokial boli kanaly tve na Astrenemala som ziadny problem....kde je chyba?

jankas
Registrace: 4/2020
Odpověď v diskusním vlákně

@jankas

..no, chyba moze byt kludne v tom, ze prave Ty ladis tv stanicu tve a Tvoj muz vari, perie, zehli...Nakolko tve z orbitalnej pozicie 13E slape v poho.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: tve vysielanie na hotbird...nejde mi nalad...

Problém č.1 - TV je smart.
Problém č.2 - TV je LG.
Problém č.3 - špatně nastavený TP.
Problém č.4 - LG bug.
Problém č.5 - Pro příjem sat tv slouží x krát lépe SAT STB, než jakýkoliv TV multituner krám.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Televizí to není.Které ostatní kanály jsou O.K? Z Hotbirdu? Na Hotbird je jinak nastavená parabola než na Astru.

Jirka1963
Registrace: 5/2017

A nebolo by od veci aj poskytovateľa napísať napríklad.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Pardon nie sem to patrí. :)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Jirka1963

....pozeram tam talianske kanaly Rai....ked skusim naladit Tve manualne tak nemam signal....pravda je ze satelit som otocila z Astry len tak od oka..

jankas

@petersk

mam vlastny satelit....to su volne kanaly....nie som expert...ale doteraz som z Astry pozerala....

jankas

@bohus31

Bohus dakujem za pomoc...inak presne tak to u nas vyzera....ani internet by sme doma nemali ... :))

jankas

@jankas

satelit si otocit nemohla. satelit je to co lita v kosmosu na geostacionarni draze 36000km od zeme :)
natoz tedy aby byl tvuj vlastni :))
zkus tou antenou-parabolou trochu zahejbat stylem zatlac/zatahni za stranu, vrsek a pritom sleduj teplomery. pokud tam nevidis, pouzij videohovor telefonem/tabletem/notebukem proti televizi.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra