Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

chyby u Amiko 8265

Při nastavování AMIKa 8265+ jsem narazil na tyto "problémy" a nevím zda je lze nějak řešit
1) na kolíbku Page namapovat přpínání kanálů
2) zrušit znak $ v info liště před názvem programu
3) pokud třídím programy přímo ve výběru Vše,tak po setřídění
na daných pozicích není signál ( a info ukazuje nesmysl že třeba CT2 je na 12245.. A původně na té pozici byl Premier sport)
vypadá to na chybu FW , kdy se přesunem nezkopírují všechny informace. Pokud je přesunu do FAV a tam následně třídím, tak je to v pořádku..
FW je 1.4.17 Mcas

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@lubos32

Chyba mezi stolickou a ovladačem.

amper
Registrace: 6/2008

amiko v slucke

je mozny stav ze amiko v slucke za openboxom S3 mini HD ma signal pod hranicou prijmu ? pRedtym bol za nim XTREND 4000 a ten nemal problem.

tono
Registrace: 1/2006

RE: chyby u Amiko 8265

tak to daj opačne ,je úplne jedno čo je prvé signál sa len prenáša, je tam asi veľký útlm a niektorý je menej citlivý,

Duzu
Registrace: 7/2005

@lubos32

šťoural si moc do něj.Dej tam soft 1.3.20 mc,nebo 1.3.88 mc,ten dolar neodstraníš(to je blb.st)

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

právě že vůbec jsem nijak do něj neštoural.. Vybalení, aktualizace FW, naladění , setřídění..Nechtěl jsem tvořit FAV skupinu, aby nedošlo k náhodnému přepnutí - je to pro staršího člověka - tak jsem mu tam chtěl nechat jen to co chce v jednom jediným přehledu.
Ten starší FW je lepší v čem?
DO jsem se díval že existuje alternativní ovladač k AMIKU, který to má na kolíbce CH+ CH-
Dolar je samo že blbost,ale jen mi nění jasný proč ten znak musí nalepit těsně před název programu

lubos32
Registrace: 2/2010

@lubos32

ale šťoural (aktualizace FW). Dej tam 1.3.20 pro ICE v Irdeto. Odpovědi 1)Amiko univerzální DO programovatelné přes USB - můžeš si naprogramovat tlačítko CH+/- pod Page. PAGE je vyhrazené pro pohyb programů pod OK. Je to blbé rozhodnutí programátora, u NEO a Spiel fungovalo pod tímto tl. přepínání programů i Page 2)znak neodstraníš a je to kravina něco takového řešit 3)v dodaném sw co byl v přijímači 3.15 a i v 3.20 žádná taková chyba není. Nebo jsi dal dohromady ladění FSC M7 s jiným FSC nebo něco podobného. Pak to dělá zajímavé výsledky, kdy pak správný FSC je po vybrání daného FSC pod SAT. Doporučuji továrnu a znovu naladit ve správném sw.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra