![]() |
|
Satelitni radio, ktere radi poslouchatePreji prijemny den, rad bych si dovolil udelat mensi anketu, ktere satelitni radio si radi pustite a poslouchate. Je mi jasne, ze je hromada internetovych radii, ale rad bych se zeptal, jestli je nekdo mezi nama, kdo posloucha radio pres satelit. Jasne, "proc na to slozite, kdyz to jde lehce (pres internet)", ale i tak bych se rad zeptal na satelitni prenos.Pokud vubec nekdo odpovi, asi se budem lisit clovek od cloveka podle osobniho vkusu, ale napriklad mne se zalibili BFBS radia nebo ruske Energy (ci NRJ) radio. A jakozto Cech si obcas pustim slovenskou Europu 2. Dekuji za kazdy prispevek! Treba aspon objevim neco noveho!! ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateMůj poslední analogový satelit byl Nokia 8003s se dvěma kartama na D2-MAC Eurocrypt a Nokia SatScan motor. Takže muziky spousty a v super kvalitě, rok 1998, no a po čase jsem Nokii prodal a koupil Humax 5400, sice nabídka programů a rádíí se několikanásobně zvětšila, ale kvalita šla rapidně dolů a o té doby se to moc nezlepšilo.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
Satelitné radiaSLAM!sunshine live |
informer
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
@Saxonpřesně tak. Nahrávky z Dolby B se také daly přehrávat i na obyčejném kazetˇáku bez Dolby systému.Ale Dolby C už bylo jiné.Při přehrávání na obyčejném kazeťáku (bez dolby C) to bylo takové "echo" a dost výškové.A DBX o tom už se ani nebavím. To prostě nešlo pouštět na ničem jiném a přehrávat v ničem jiném než v dbx....HX PRO - to jsem psal jen proto,že ten TAPE DECK to měl a na rozdíl od Dolby systému se nedal ani zapnou.ani vypnout. ![]() ![]() ![]() Já píšu jen své zážitky,co si pamatuju,takže asi tak,no ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
@Saxonjo a díky za technickou osvětu. Píšeš to pčeně tak,jak to má být jak to bylo. Já bych se prostě takhle nevyjádřil-díky Saxi!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Saxonmimochodem.Vzpomněl jsem si na kámošův TAPE DACK-on měl též od Aiwa,ale 7 čkovou řadu a byl singl(ne Double Dack). Měl tam i "MPX Filtr" a říkal mi,že prý to "odstraní" případné rušivé nebo pískavé zvuky při nahrávce z rádia.Mohl bys o tom něco písnout? Vím,že máš zkušenosti a hlavně,jestli to fakt fungovalo... Díky moc! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchatem2oa to každy den už asi 3 riky (talianske radio 13E a 5W) bohužial nikde v aac a mp3 stream nieje tak ho neprehraje Frontier Silicon alebo vTuner Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,
|
Stabo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateMPX filtr se používal při záznamu z FM rádia. Řešilo to nežádoucí produkty ze stereodekodéru(19kHz-pilotní kmitočet atd)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxontakže "nekecal",že má spojitost z nahrávkami z rádia.![]() Děkuju a měj sa fajně! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateZa mě francouzské hudební MFM radio, jediné hraje francouzský střední proud (Jenifer Bartoli, Amel Bent, Zazie, Matt Pokora, Soprano, Vitaa et Slimane...) Ale toto rádio radši pouštím z internetu, kde je i několik sesterských stanic a ukazuje to tam kde jaká píseň hraje. A takhle přepínám mezi cca 30 derivátů Mradia podle toho kde se co objeví. Ještě jsem zkoušel CherieFM, ale to není tak dobré. Ještě by se mi hodilo kdyby se to dalo chytit i nějak jinak. Ale na 15prvkové monstra nemám místo.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@anonym2 - EVOSONIC RADIOza me taky nej. nekde na pude jsou i kazety z nahravkama porizeny v noci atp.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateBLANÍK na satelitu zatím není (jen FM nebo internet) tak žádné. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateSlovenské rádio Litera - rozhlasové hry, čítanie na pokračovanie, veľa hovoreného slova a menej hudby - tá je všade inde.A ešte niekedy oldies na nemeckom RTL Radio. |
laky87
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateDavnejsie som pocuval Radio 538, ako tu uz pisali predomnou tak kvalitou to je uz o nicom. Dlho som pocuval Sunshine Live. Z TV to boli relacie na VH1-Chillout zone a na MTV-Party zone davno pradavno...co som nahraval cez sluchadlovy vystup na TV cez cinch do hifi veze na audio kazety :D Teraz uz riesim radio cez net, najme radio.net a cez bluetooth v aute na dlhe trasy pocuvam M1FM90er - 90te roky a M1FM80er - 80te roky. |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
@Peppepřesně tak-Asi nejhorší "rembranding" má za sebou německé radio N-JOY - to je už nějaký rok neposlouchatelné. Pamatuji si na jeho START a víkendové hitparády.To bývala pecka! S holandským Radio 538 byli promne tehdá "bezkonkurenční"-ale píši to za sebe.Každý má svá oblíbená rádia...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateasi všetke na 23,5 lebo bývam na mieste kde len SAT a internet, ešte že už dobre nepočujem , lebo tá kvalita je už okresaná poriadne, nik za to nechce platiť, tak len doplnková služba |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchate@anonym2 & bublajs: Evosonic znovuzrozene vysila, uz ne pres sat, pro fanouskovske radio by to nikdo nezaplatil, ale jede to moderne online. Maji vlastni appku, web app, da se poslouchat pres TuneIn ci Sonos. Na webu maji program, skvelej lineup a jedou v tom i ti sami lidi co to kdysi zakladali plus fresh meat, tak smele do toho ;o) Checknete ten lineup, pecka.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
@jamess96Tá AIWA je krásna, ale ten Revox za ňou ešte krajší. To je tvoje? |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
@jamess96N-JOY bola super,dnes uz to je uplne o nicom.Nahrada sa tazko hlada,ak mas typa budem rad. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateJe třeba vyzkoušet "kif radio" na netu, hrají zajímavé dance-mixy, už na to začínám být starej...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@medecal64ne ne. Jen tu AIWU jsem měl. Vydržela do r.2002 nebo 2003.Pak jsem už "vyměnil" a koupil Sony rcd-w 100 .To už jsem nahrával "digitálně" optikou ze sat rádií....Ale ta AIWA byla nádherná a propracovaná.Domů jsem si ji dovezl z Prahy po 11hodině v noci.Vše pozapojoval,zapnul a ůplně mne to "oslnilo",jak vše tam nádherně svítilo ... To byla paráda... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@mercedes77ono je to těžko. Rádií je "plný pytel" a já už moc času na poslech nemám.. - rodina - Ale vždycky si nějakou tu chvilku "ukradnu",dám si KOSSY na uši a poslouchám...![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchateked uz spominame aj 80s radia,kto si zapnete nejake to Italodisco radio tak nas vcera opustil taliansky dj a producent Alberto Carpani ,znamy ako Albert One,lezal na plucnom,takze asi dalsia talianska obet corony... |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
@albertoneCože?![]() ![]() ![]() moc smutná zpráva - ale i přesto díky ... Albert One - "For your love" a nebo track "Secrets" to byly skutečné pecky v 80´ letech!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchatea 30 rokov dozadu chceli cigani vzdy pustit ken toč tys .....![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquerelique myslíš určitě "hitovku" od Mc Hammer - Can´t touch thisVideoklip,kde má katˇata širší než pytel na brambory nikdy nezapomenu... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |