Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Satelitni radio, ktere radi poslouchate

Preji prijemny den, rad bych si dovolil udelat mensi anketu, ktere satelitni radio si radi pustite a poslouchate. Je mi jasne, ze je hromada internetovych radii, ale rad bych se zeptal, jestli je nekdo mezi nama, kdo posloucha radio pres satelit. Jasne, "proc na to slozite, kdyz to jde lehce (pres internet)", ale i tak bych se rad zeptal na satelitni prenos.

Pokud vubec nekdo odpovi, asi se budem lisit clovek od cloveka podle osobniho vkusu, ale napriklad mne se zalibili BFBS radia nebo ruske Energy (ci NRJ) radio. A jakozto Cech si obcas pustim slovenskou Europu 2.

Dekuji za kazdy prispevek! Treba aspon objevim neco noveho!! R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitni radio, ktere radi poslouchate

R^ ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

víš,je mi moc smutno z té zprávy,co písnul nick ALBERTONE.
Rád a mooooc rád jsem si pouštěl a vyhledával tyhle písničky stylu ** ITALO DISCO ** a Albert One byl vždy v mém výběru.
Ale i tobě děkuju za menší "odreagování" - doba ,kdy letěl
(chvíli) Mc Hammer byla mé mládí a hudbě jsem se pak i chvíli věnoval....
Nic,letím ven-zahrádky jsou už otevřené,tak si jdu "na jedno" - na žal...
Měj sa chlape ! :)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

to vies,ze aj mne to nepridalo na nalade od vcera.Ved aj moj nick tomu napoveda,ze Albert One bol moj Top oblubenec z cias 80s.Vdaka dnesnym vymozenostiam ako fb sledujem tieto nase hviezdy z mladosti.Este minuly tyzden sa Den Harrow pochvalil,ze planuje taky mensi koncert 80s a mal by tam vystupit prave s Albertom a...

albertone
Registrace: 2/2018

@ xilt

díky za tip! pobehoval som v ostatných rokoch párkrát po nejakej fanúšikovskej stránke, kde boli archívne záznamy, naťahal nejaké MB či možno aj GB. A tuším som aj zablúdil na ich pôvodný web, vtedy ten stream buď nešiel alebo tam boli nejaké archívne kúsky. tak posledujem, ako je to s týmto novým projektom... podľa info takto beží len od februára 2020.

anonym2
Registrace: 1/2006

jamess tebe to "na jedno" nejako dlho trva .... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@anonym2

hehe delaval sem to podobne, po leta sem obcas na stranky chodil jestli se neco novyho nezjevi, mam i neco malo z archivu nekde, mival sem oblibenej porad "sleep disorder", vysilanej vzdycky rano o vikendech, pozde rano, presne tak na navraty z kalby domu :D takze parada ze jsou zpet

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Já na Hotbirdu poslouchám třeba Swiss radio Jazz a Swiss radio pop. Další stanice už tu jsou jmenované. Ale nyní je poslouchám i přes net.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

@xilt

dik za tip

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

to all

Zprvu dekuji vsem za reakce!! Ani bych necekal, ze vlakno bude mit ctyri stranky!! R^
Chtel bych se prosim jeste zeptat, jestli existuje nejake (pokud mozno satelitni) radio, ktere vysila vyhradne zaznamy zivych koncertu? Mozna tady takove radio bylo vzpomenuto. Napsali jste hafo radii, ktere ani neznam! :))) ...a nektere verim ani znat nemuzu! :)))
Dekuji vsem moc!!!

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

@bobo2

Spise dekujeme my tobe, probudil si v mnohych z nas vzpominky na drevni doby sat prijmu a zaroven jsme si asi i uvedomili jak cas pekelne leti ;o) I diky tobe jsem osobne znovuobjevil neco co jsem povazoval za odplavene casem. Takze palec nahoru ;-)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

millhaus

Tak ja začal v dobách analogu poslouchat,Evosonic,N-joy,a sunshine-live,a jeste do nedávna než jsem se přestěhoval,tak sunshine-live,einslive diggi,heart-dance,kissfm-UK a pak speciality dance music na radiich FRITZ,FM4,dasding,youfm,radio eins.

millhaus
Registrace: 10/2007

@liq

fuj... žiju. Včera menší "pivní smrštˇ... :) Musel jsem to spláchnut Albert One... :-/ :lookaround:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

R^ :)))

liquere

@Archibald

Radio 538 ide na Astra 3a/3b ak máš vhodný stb

informer
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra