![]() |
|
Premium archivCZSKAhoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil. |
Quattro
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
@Carlo62ale predsa autor nemoze zato ze nie si schopny napisat poriadne par znakov zo svojim prihlasovacim menom a heslom. A ked je pre teba klikanie na klavesnicu dialkoveho obtiazne, tak pozeraj z okna. Nemusis si ho ani otvarat aby to nebolo pre teba obtiazne.![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@Carlo62To sekanie je kvôli kra.sk. Nestíha bohužiaľ. A s tým znakom máš pravdu, ale ako Ti vševed Ivan napísal, oprav si to v settingu.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
@Carlo62Prepáč asi používaš SC 2.0, tam je problém s tým znakom, preto som spomenul kra.sk.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Carlo62Prepáč, už som domotaný z toho, teraz hovoríš o Archív cz/sk alebo Archiv premium CZ/SK?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKdajte typ na konrétny film ktorý seká v tom kra.sk...pár som skúšal ,ale nepostrehol som sekanie . |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@peterskty si jedno domotane "trdlo" co vie h..o a rozprava o nom ako o cokolade.![]() |
ivan
![]() |
|
@maradonachlapcom seka akorat v kotrbach .![]() |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTak tady to řešit nebudu aby mě někdo urážel, že v 60 letech neumím psát na klávesnici. Od toho je toto forum.http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=468&t=75781&start=180 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@ivanmyslím, že jsi zbytečně jízlivý, napsat znaky umím docela dobře.O umění napsat znak to není,je to o tom, že tam ten znak | zůstává, i když ho odmažeš a uložíš to.Poradit neumíš, ale dehonestovat ti jde dobře. HOWG |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@mildeMyslis ze tam to pisanie naucia ? Este sem tu adresu napis aspon 5x a mozno tu aj nieco dostanes.![]() |
ivan
![]() |
|
@Carlo62Ked ty nieco poradim tak aj tak si niesi schopny to spravit tak preco by som mal na stenu hadzat hrach ? To sa radsej budem na vas zabavat.![]() |
ivan
![]() |
|
@maradonaSkús večer okolo ôsmej-deviatej. Budú sa Ti sekať skoro všetky pri lepšej kvalite.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskMyslím Archiv premium CZ/SK.maradona Konrétny film ktorý seká v tom kra.sk ? - včera jsem se díval na Černobyl , IV. část. Ale já si nemyslím, že není tím kra.sk. Dělalo to stejně i na webshare.naprosto stejně. Celý film špale jako hodinky, a posledních deset minut sekání.Naprosto u každého filmu |
Carlo62
![]() |
|
@ivanIvanko,opět jsi ve svém živlu ,zase tlachas,vše funguje i bez těch Tvých nesmyslů !Jsi borec, tak akorát na tý kalhoty!![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
@peterskomlouvám se za ty překlepy. To by se nemělo stávat.Seká se každý film, deset minut před koncem je to nekoukatelné. Možná by nám pan Ivan poradil? |
Carlo62
![]() |
|
@amperignorujme ho, on nemá co k věci říct, tak uráží všechny okolo. |
Carlo62
![]() |
|
@Carlo62Aha už chápem. Tak čo som písal je to tak. seká sa, mne hlavne večer po osmej na filmoch fullhd a 4K, cez deň je to v pohode. Ten znak je tam, v tom máš pravdu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@amperAhoooj, zas nevies ani sajn o com je cele vlakno ale len sa pridas tu k tliachacom ako si ty sam. Takze sup sup dat si tabletku lebo za chvilku ty koncia vychadzka.![]() |
ivan
![]() |
|
@QuattroNepotřebuješ premium,vše jede na klasickým archívu. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 360 |
![]() |
|
@peterskano, ten znak |tam je. Když mi tam zůstal poprvé a nefungovalo to, napodruhé jsem si dal pozor abych ho odstranil a uložil to, potřetí ještě větší pozor a když po pátém odstranění a uložení se opět objevil,tak to není rukama. Stejné to je s tím -2 dny. |
Carlo62
![]() |
|
@petersk a kolektivnaco dokola tliachate o znakoch ? Problemy niektorych co ste mali zo zadavanim mena/hesla do kra boli predsa vyriesene uz s Updatom na verziu 6 z 5.5.2020 ktora bola SATARMOOO. A ked vam trha v oku tak si zajdite k lekarovi. |
ivan
![]() |
|
@ivanLituji, že jsem se zde ozval. Jen jsem se někdy koukl o čem je tady řeč.Ty jsi opravdu hvězda a odborník tohoto fora. Všechno znáš všechno víš. Na každé téma umíš odpovědět(sprostě urážet) jiné. Asi si Tě tady drží jako maskota. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeA prečo lutuješ, veď si ho nevšímaj, nepoznáš ho ešte? Najznámejšie nicky ivan, zoltán, warder a ešte milión![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildeneplac a vstan, usmej sa a utri si slzy z oci, ved kazdy den nieco pekne zacina a nieco pekne zas konci.![]() |
ivan
![]() |
|
@ivanIvanko, už nevíš co s tim, co máš v těch kalhotách?Zájezd si na E54,tam už budou vědět co s tim udělat ! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
![]() |