Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Premium archivCZSK

Ahoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil.

Quattro
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120
Odpověď v diskusním vlákně

@Carlo62

ale predsa autor nemoze zato ze nie si schopny napisat poriadne par znakov zo svojim prihlasovacim menom a heslom. A ked je pre teba klikanie na klavesnicu dialkoveho obtiazne, tak pozeraj z okna. Nemusis si ho ani otvarat aby to nebolo pre teba obtiazne. :laughing:

ivan
Registrace: 8/2017

@Carlo62

To sekanie je kvôli kra.sk. Nestíha bohužiaľ. A s tým znakom máš pravdu, ale ako Ti vševed Ivan napísal, oprav si to v settingu. :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Carlo62

Prepáč asi používaš SC 2.0, tam je problém s tým znakom, preto som spomenul kra.sk.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@Carlo62

Prepáč, už som domotaný z toho, teraz hovoríš o Archív cz/sk alebo Archiv premium CZ/SK?

petersk

RE: Premium archivCZSK

dajte typ na konrétny film ktorý seká v tom kra.sk...pár som skúšal ,ale nepostrehol som sekanie .

maradona
Registrace: 8/2018

@petersk

ty si jedno domotane "trdlo" co vie h..o a rozprava o nom ako o cokolade. :laughing:

ivan

@maradona

chlapcom seka akorat v kotrbach . :)))

ivan

RE: Premium archivCZSK

Tak tady to řešit nebudu aby mě někdo urážel, že v 60 letech neumím psát na klávesnici. Od toho je toto forum.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=468&t=75781&start=180

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@ivan

myslím, že jsi zbytečně jízlivý, napsat znaky umím docela dobře.O umění napsat znak to není,je to o tom, že tam ten znak | zůstává, i když ho odmažeš a uložíš to.Poradit neumíš, ale dehonestovat ti jde dobře. HOWG

Carlo62
Registrace: 1/2018

@milde

Myslis ze tam to pisanie naucia ? Este sem tu adresu napis aspon 5x a mozno tu aj nieco dostanes. :)))

ivan

@Carlo62

Ked ty nieco poradim tak aj tak si niesi schopny to spravit tak preco by som mal na stenu hadzat hrach ? To sa radsej budem na vas zabavat. :)))

ivan

@maradona

Skús večer okolo ôsmej-deviatej. Budú sa Ti sekať skoro všetky pri lepšej kvalite.

petersk

@petersk

Myslím Archiv premium CZ/SK.
maradona
Konrétny film ktorý seká v tom kra.sk ? - včera jsem se díval na Černobyl , IV. část. Ale já si nemyslím, že není tím kra.sk. Dělalo to stejně i na webshare.naprosto stejně. Celý film špale jako hodinky, a posledních deset minut sekání.Naprosto u každého filmu

Carlo62

@ivan

Ivanko,opět jsi ve svém živlu ,zase tlachas,vše funguje i bez těch Tvých nesmyslů !Jsi borec, tak akorát na tý kalhoty! R^

amper
Registrace: 6/2008

@petersk

omlouvám se za ty překlepy. To by se nemělo stávat.Seká se každý film, deset minut před koncem je to nekoukatelné. Možná by nám pan Ivan poradil?

Carlo62

@amper

ignorujme ho, on nemá co k věci říct, tak uráží všechny okolo.

Carlo62

@Carlo62

Aha už chápem. Tak čo som písal je to tak. seká sa, mne hlavne večer po osmej na filmoch fullhd a 4K, cez deň je to v pohode. Ten znak je tam, v tom máš pravdu.

petersk

@amper

Ahoooj, zas nevies ani sajn o com je cele vlakno ale len sa pridas tu k tliachacom ako si ty sam. Takze sup sup dat si tabletku lebo za chvilku ty koncia vychadzka. :)))

ivan

@Quattro

Nepotřebuješ premium,vše jede na klasickým archívu.

Prosat
Registrace: 8/2005

@petersk

ano, ten znak |tam je. Když mi tam zůstal poprvé a nefungovalo to, napodruhé jsem si dal pozor abych ho odstranil a uložil to, potřetí ještě větší pozor a když po pátém odstranění a uložení se opět objevil,tak to není rukama. Stejné to je s tím -2 dny.

Carlo62

@petersk a kolektiv

naco dokola tliachate o znakoch ? Problemy niektorych co ste mali zo zadavanim mena/hesla do kra boli predsa vyriesene uz s Updatom na verziu 6 z 5.5.2020 ktora bola SATARMOOO. A ked vam trha v oku tak si zajdite k lekarovi.

ivan

@ivan

Lituji, že jsem se zde ozval. Jen jsem se někdy koukl o čem je tady řeč.
Ty jsi opravdu hvězda a odborník tohoto fora. Všechno znáš všechno víš. Na každé téma umíš odpovědět(sprostě urážet) jiné. Asi si Tě tady drží jako maskota.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

A prečo lutuješ, veď si ho nevšímaj, nepoznáš ho ešte? Najznámejšie nicky ivan, zoltán, warder a ešte milión :)))

petersk

@milde

neplac a vstan, usmej sa a utri si slzy z oci, ved kazdy den nieco pekne zacina a nieco pekne zas konci. :)))

ivan

@ivan

Ivanko, už nevíš co s tim, co máš v těch kalhotách?Zájezd si na E54,tam už budou vědět co s tim udělat !

amper
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra