Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Premium archivCZSK

Ahoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil.

Quattro
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premium archivCZSK

hm.... a zábava graduje. :))) smeruje to opäť k uzamknutiu. Rv

maradona
Registrace: 8/2018

@petersk

Jak to víš že se to na kra.sk večer seká?

jiriN
Registrace: 3/2019

@ivan

Tak neviem či tvoja arogancia vyplýva z toho, že vám s prééémium archívmi začalo tiecť do bot, alebo si taký odmalička, ale je to dosť nechutné. Doporučujem absolvovať ročnú vojenskú službu na mazáckom útvare. Lieky na to nie sú.

baltik
Registrace: 6/2019

@baltik

No ja myslim ze natieklo do tych "bot" takym ako si ti a preto tu neustale zakladate vlakna aby ste si v nich poplakali.
Chlapce moj, ked som ja bol vo veku na rukovanie tak to bola prava sluzba a u pravej armady, chlapci z ciech sluzili na slovensku a zo slovenska v utvaroch v cechach. Povinne 2 roky a tato "vojna" robila aj z takych ... ako ti vojakov a chlapov a nie rucky na parazoloch ako ste teraz. :laughing:

ivan
Registrace: 8/2017

@baltik

..trebars moja malickost odsluzila v armade mnoho rokov. Som na vysluhovom. Ked vsak komunikujem s dnesnymi teenage, tak dva roky ZVS by im veru neuskodila.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

do pol roka by si to hodili na umyvarke alebo skoncili u chocholouska.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Premium archivCZSK se neřeší. Tam byl dotaz. Co je to za forum.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@jiriN

Na skúšku som si predplatil kra na mesiac. a podľa mňa podľa veľkosti súboru sa to začne sekať v 23 až 27 minúte a potom naskočí pôjde a potom sa to pri niektorých aj vypne.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Že nevíš kdo to psal?
Webshare, kra.sk, Archiv CZ/SK premium neplatím ani som neplatil.

jiriN

@milde

Nechápem prečo by sa tu mal riešiť nejaký platený plugin, ktorý nemá nič spoločné so sat. príjmom. Však si to riešte na https://github.com/mtester270/archivczskpremium/issues . Tam Vám isto Ivan Múdry vysvetlí, prečo im to stále nejde.

baltik
Registrace: 6/2019

@jiriN

Čo neviem, že kto písal? Či čo?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@jiriN

Bol by si prekvapený, ale ani ja ich neplatím, teraz som kra na mesiac zaplatil, ale asi toľko, skončím s tým. Sú aj lepšie a stabilnejšie formy pozerania filmov aj v 4K a bez sekania a pod..

petersk

@jiriN

to mas marne, chlaoec je diagnoza ako baltik ci amper. Hlava duta a este aj zatiahnuta rucne brzda. To vie len plakat alebo somrovat po forach ked im nieco nejde.

ivan

@baltik

Jedná se o funkci Linuxových přijímačů, stejně jako třeba HBBTV.

A že je placená? No a co?

A že je to - kulantně řečeno - záležitost "šedé zóny"? No a co? Archiv je propagován a nabízen naprosto otevřeně na v legálním webovém prostoru, nikoliv někde na warezu, neřku-li v darknetu...

michalnew

Ale já neřeším Premium, ale nový archiv CZSK. Tam se platit nic nemusí, jen VIP účet na Webshare. Doufám že instalace je každému jasná.
odkaz zde.
https://github.com/mx3L/archivczsk/releases

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

a co teda riesis ? Ved tebe podla tvojho vyjadrenie ide vsetko.
Ty si tu trepal sprostosti ze: "Mě Archiv CZSK a SC2.0 na WS chodí super a bez sekání." a pri tom ti ide leda tak velke PRD.

A aj tu si vo vlakne o Premium verzii ale tebe to je jedno kedze o tom nemas ani sajn.

ivan

@ivan

A máš to naintalovaný v stb. Jedu na film 40GB a dobrý. To se seká když je zadaný spatný přihlášení. Jméno heslo. o tom už jsem psal. Kdyby mě to nešlo, tak by jsem sem nepsal. To bych se raději v pr... viděl. Hele bavím se s tím týden. Nemusíš věřit. Schválně pustím TV a dám film v největší kvalitě. třeba 50GB. Pak se ozvu. Ženska je v práci tak můžu zkoušet. vydrž

milde

@milde

co sa babe chcelo, to sa jej prisnilo a preto co si napises tak to budes mat. Mne je teraz uz hlboko u prd.. pardoon, u zadele tvoj problem.

ivan

Problém nemám asi jsi svobodnej když se na něco dívá, tak ji v tom nebudu rušit a s tím (nevhodné slovo)ním zkoušením končím. jo jede i na souboru 50GB 4K. Ať se Ti daří tady končím. jsi dost neuznalej Ať se ti daří sprostáku. Z jiného fora už by tě vyhodili. Tady máš renomé. Zatím Rv

milde

@milde

Máš recht R^
Tiež mi to občas seká a to mám net 500mbps R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Mám 1Gbps a mne tiež seká, hlavne večer. Neviem si predstaviť takým čo majú napr. 10-20mbps ako sa to musí sekať :))

petersk

potom to logicky nesuvisi s rychlostou tvojej sluzby ... :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tady se řeší archiv premium. A tu sekačku máte tam? Premium já nemám. Já měl na mysli nový archiv czsk s podporou Webshare. A ne kra.Tam se nic neseká. Akorát je to zatím zkušební verze beta.

milde

Mladenci, sekacky hladajte mapriklad u Mountfielda a nie na Parabole. :laughing:

ivan

Milde-to je jaka verze

Milde-to je jaka verze?Jde tam stahovat?DEKUJI

baryn9
Registrace: 8/2013
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra