![]() |
|
Premium archivCZSKAhoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil. |
Quattro
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKhm.... a zábava graduje.![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@peterskJak to víš že se to na kra.sk večer seká? |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@ivanTak neviem či tvoja arogancia vyplýva z toho, že vám s prééémium archívmi začalo tiecť do bot, alebo si taký odmalička, ale je to dosť nechutné. Doporučujem absolvovať ročnú vojenskú službu na mazáckom útvare. Lieky na to nie sú. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@baltikNo ja myslim ze natieklo do tych "bot" takym ako si ti a preto tu neustale zakladate vlakna aby ste si v nich poplakali.Chlapce moj, ked som ja bol vo veku na rukovanie tak to bola prava sluzba a u pravej armady, chlapci z ciech sluzili na slovensku a zo slovenska v utvaroch v cechach. Povinne 2 roky a tato "vojna" robila aj z takych ... ako ti vojakov a chlapov a nie rucky na parazoloch ako ste teraz. ![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@baltik..trebars moja malickost odsluzila v armade mnoho rokov. Som na vysluhovom. Ked vsak komunikujem s dnesnymi teenage, tak dva roky ZVS by im veru neuskodila.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKdo pol roka by si to hodili na umyvarke alebo skoncili u chocholouska.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKPremium archivCZSK se neřeší. Tam byl dotaz. Co je to za forum.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@jiriNNa skúšku som si predplatil kra na mesiac. a podľa mňa podľa veľkosti súboru sa to začne sekať v 23 až 27 minúte a potom naskočí pôjde a potom sa to pri niektorých aj vypne.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
@peterskŽe nevíš kdo to psal?Webshare, kra.sk, Archiv CZ/SK premium neplatím ani som neplatil. |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@mildeNechápem prečo by sa tu mal riešiť nejaký platený plugin, ktorý nemá nič spoločné so sat. príjmom. Však si to riešte na https://github.com/mtester270/archivczskpremium/issues . Tam Vám isto Ivan Múdry vysvetlí, prečo im to stále nejde. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@jiriNČo neviem, že kto písal? Či čo?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@jiriNBol by si prekvapený, ale ani ja ich neplatím, teraz som kra na mesiac zaplatil, ale asi toľko, skončím s tým. Sú aj lepšie a stabilnejšie formy pozerania filmov aj v 4K a bez sekania a pod..T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@jiriNto mas marne, chlaoec je diagnoza ako baltik ci amper. Hlava duta a este aj zatiahnuta rucne brzda. To vie len plakat alebo somrovat po forach ked im nieco nejde. |
ivan
![]() |
|
@baltikJedná se o funkci Linuxových přijímačů, stejně jako třeba HBBTV.A že je placená? No a co? A že je to - kulantně řečeno - záležitost "šedé zóny"? No a co? Archiv je propagován a nabízen naprosto otevřeně na v legálním webovém prostoru, nikoliv někde na warezu, neřku-li v darknetu... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKAle já neřeším Premium, ale nový archiv CZSK. Tam se platit nic nemusí, jen VIP účet na Webshare. Doufám že instalace je každému jasná.odkaz zde. https://github.com/mx3L/archivczsk/releases Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildea co teda riesis ? Ved tebe podla tvojho vyjadrenie ide vsetko.Ty si tu trepal sprostosti ze: "Mě Archiv CZSK a SC2.0 na WS chodí super a bez sekání." a pri tom ti ide leda tak velke PRD. A aj tu si vo vlakne o Premium verzii ale tebe to je jedno kedze o tom nemas ani sajn. |
ivan
![]() |
|
@ivanA máš to naintalovaný v stb. Jedu na film 40GB a dobrý. To se seká když je zadaný spatný přihlášení. Jméno heslo. o tom už jsem psal. Kdyby mě to nešlo, tak by jsem sem nepsal. To bych se raději v pr... viděl. Hele bavím se s tím týden. Nemusíš věřit. Schválně pustím TV a dám film v největší kvalitě. třeba 50GB. Pak se ozvu. Ženska je v práci tak můžu zkoušet. vydržVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeco sa babe chcelo, to sa jej prisnilo a preto co si napises tak to budes mat. Mne je teraz uz hlboko u prd.. pardoon, u zadele tvoj problem. |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKProblém nemám asi jsi svobodnej když se na něco dívá, tak ji v tom nebudu rušit a s tím (nevhodné slovo)ním zkoušením končím. jo jede i na souboru 50GB 4K. Ať se Ti daří tady končím. jsi dost neuznalej Ať se ti daří sprostáku. Z jiného fora už by tě vyhodili. Tady máš renomé. Zatím![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMáš recht![]() Tiež mi to občas seká a to mám net 500mbps ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
@kostik123Mám 1Gbps a mne tiež seká, hlavne večer. Neviem si predstaviť takým čo majú napr. 10-20mbps ako sa to musí sekať![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKpotom to logicky nesuvisi s rychlostou tvojej sluzby ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTady se řeší archiv premium. A tu sekačku máte tam? Premium já nemám. Já měl na mysli nový archiv czsk s podporou Webshare. A ne kra.Tam se nic neseká. Akorát je to zatím zkušební verze beta.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKMladenci, sekacky hladajte mapriklad u Mountfielda a nie na Parabole.![]() |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKMilde-to je jaka verzeMilde-to je jaka verze?Jde tam stahovat?DEKUJI |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
![]() |