Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Premium archivCZSK

Ahoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil.

Quattro
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120
Odpověď v diskusním vlákně

@baryn9

Archiv CZ/SK v.1.3.2

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@baryn9

Ano lze tam i stahovat.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

S tím stahováním si nejsem tak jistý

jiriN
Registrace: 3/2019

@jiriN

Já teda koukám online. Pokud barin9 myslí stahovat ze Stream Cinema, tak to jde. Zkoušel jsem to.

milde

RE: Premium archivCZSK

OK zkusim.DEKUJI

baryn9
Registrace: 8/2013

@baryn9

Ale myslel jsem na stahováni z Webshare. Od @misanov Arciv CZ/SK. Ne z Archivu premium.

milde

Bohuzel nefunguje!!!

baryn9
Registrace: 8/2013

@@@@

ale funguje, zvoliš si film, otvoriš položku kde maš viac streamov klikneš na ten ktory chceš stiahnuť, maš menu a stiahneš

maros30
Registrace: 1/2006

@baryn9

Ano funguje ale musiš mit na Webshare zaplacený VIP úćet

milde

@baryn9

A pak pokračovat jak piše maros30

milde

@milde

Po aktualizaci na 1.3.2 a po restartu mi satelit hlásí, že plugin není dostupný....

michalnew

Premium archivCZSK (# 4117)

musel jsem znova reinstalovat z Telnetu... poté vše jede jak má. SC starý i 2.0 přehrává i stahuje

michalnew

Beru zpět....

Vše funguje jen na SC 2.0... ve starém SC vidím položky ale nepřehraju, nestáhnu

michalnew

Prepáčte za príspevok, len by som sa chcel vyjadriť ešte k sekaniam kra.sk. dnes mi prišiel mail od nich kde ponúkajú zľavu a predĺženie mesiaca o 7 dní a ospravedlňujú sa
"kra.sk spustila len nedávno svoju činnosť, s čím boli spojené občasné technické poruchy, výpadky či spomalenia. Sme si toho vedomí a týmto by sme sa Vám chceli ospravedlniť za prípadné nepohodlie, ktoré Vám občasná nefunkčnosť našich služieb spôsobila." Takže asi to sekalo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

trosku ta uvediem do obrazu moj mily zlaty.. ono ti nepredlzuju predplatne o 7 dni ale davaju ti zlavu 40 centov pri objednavke na dalsi mesiac, cize idu o5 odrbom na to

pelc
Registrace: 2/2020

@pelc

No neviem, ja mám na mesiac a pochopil som to tak, že mi to o 7 dní predĺžia, citujem mail:
"Zároveň sme sa rozhodli každému súčasnému zákazníkovi (ktorý si u nás zakúpil a aktivoval predplatné v čase do 18.5.2020 vrátane) jednorázovo predĺžiť dĺžku predplatného o 7 dní."

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: sag platte .....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@petersk

sak si klikni na ten link v tom e-maily neni tam nic len to co pisem a potom si kukni kedy si si aktivoval a kolko ti este ostava.. zistis ze ti pridali kulove.. ale chu jkovia uz 3 e-mail posielali. asik im to zhodim :D

pelc
Registrace: 2/2020

@pelc

"Jednorázové predĺženie predplatného bude pridané na Váš používateľský účet do 24.5.2020"

petersk

Premium archivCZSK

Funguje vám dnes doplněk O2tv, mě to hlasí ERROR-přihlašovací údaje, ale na počítači mě funguje v pohodě...

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra