Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

John Legend

Americký zpěvák, držitel 11 cen Grammy a jednoho Oscara John Legend jako exkluzivní host v talk show v neděli večer na Rai 2. Zpěvák představí nové album "Bigger Love" v evropské televizní premiéře. Čas vystoupení cca v 21:30h, ale protože se jedná o přímý přenos, nemusí být dodržen. Hezký víkend.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69
Odpověď v diskusním vlákně

@Power150

tipy o fodbale si tu píšu len gembloši , aby sa dozvedeli ako majú tipovať .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

**** oprava

....bude sem chodit jako "PASIVNÍ ČTENÁŘ".... Rv

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Power150

Dává redakce, ale ne do Diskuse....tipy na fotbal také nepatří do diskuse... :lookaround:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@franck - opravte si EPG

Opravte si na té RAI EPG a možná se na ni budu i dívat. Vlastně počkat, to bys byl potom bez práce. Ale v tramvaji taky prodavače jízdenek nahradil automat.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@drobeček

Zkusil jsem francouzskou TV a moc úspěch to tu němělo. Ale hodilo by se mi to tady. Ale to je taky tím že tu málokoho zajímá co bude v TV za dva roky. https://www.parabola.cz/forum/topic-100240/
Zatím mám pouze jednu zprávu a to že v Pevnosti Boyard budou mít soutěžící roušky.

JanM

@jamess96

A tobě na RAI EPG funguje? Jestli ti funguje na více než 3 hodiny dopředu tak vyfoť screen.

JanM

RE: John Legend

Tak už to tady máme zas, Francek to zase skouší, "jenom na dva prstíčky mě pusťte dovnitř", jenom jeden příspěveček dopřejte...A pak se zase budeme divit, jak tady bude forum "zahlcené" /chtěl jsem použít jiný výraz, spojený s vyměšováním/ informacemi o rai televizi. Copak si to všichni nepamatujete? Běž s tím Francku někam, nikoho to nezajímá, máš vyhrazený prostor v článcích, kdo chce, tak si Tě tam najde...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

JanM

Teraz som pozrel EPG na Rai Uno a je tam program na skoro 3 dni :lookaround: :lookaround:

Power150
Registrace: 3/2009

@Power150

Na které pozici? Hotbird? Na 5W to nefunguje.

JanM

@JanM

Na 13,0,E je EPG na RAI bez problémov ako aj na SD kanáloch aj HD kanáloch.Veď je tam Teletext tak skus pozrieť tam program na RAI.Tuším na SD verzii tam Teletext je. :8) Mne osobne Frank na parabole nevadí len jedno sa mi nepáči to že sa tu dosť propaguje TivuSat čo s CZ a SK trhom nemá nič spoločné.Kedysi sme mali Skylink Zdarma Ale to je už minulosťou. ;P A to že tu sú články aj o programe tak je to jedno.Kto to nechce čítať tak. Nech to nečíta.Ja sa rád dozviem informácie o programe aj na iných TV kanáloch ako len na SK a CZ TV kanáloch. R^ Takže premňa je toto vlákno ok. :8)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

JanM

Áno na HotBirde.

Power150

JanM

Tak som pozrel aj 5°W a tam je fakt EPG len pre dva programy.

Power150

@Zetor25

Ja bych tu potřeboval více takových z více zemí. Právě satelitní TV je o možnosti chytat zahraniční kanály. Protože ti co jenom sypou Skylinku serpo za téměř kopii DVB-T2 tak ti tu asi nejsou. I když ja taky přijímám jenom jednu pozici a přemýšlím jestli mi rozšíření vůbec stojí za to. Ani na tu sousední 4W nelezu. Motor nemůžu použít protože potřebuju přijímat na dvě TV. Když už se na nějakou pozici přetočim tak se brzo vrátím zpátky na 5W. Zkoušel jsem 13E a 19E. Na 13E Italské co mám i na 5W a k tomu pár arabů které nepotřebuju. Na 19E jsem se dostal když mi na 5W nejely formule na Canal+ v MIS, kódovaný snad ještě ve starém Nagravision Syster. Další co jsem zkoušel je Astra 28E, kde v Evropském svazku je hov.n.o a do Britského se nedostanu. To co já hledám jsou zahraniční obdoby Novy a Primy tedy to co vysílá estrády a soutěže. Zatím mi na tohle vystačí TF1.

JanM

@JanM

Presne na 28,2,E v EU pásme nie je nič zaujímavé jedine čo som tam pozeral sú tie Anglické hudobné stanice Kiss, Kerrang, CNN HD,A to je asi všetko škoda že UK pasmo nie je možné zachytiť aspoň na 120 CM parabole tak ako turecké pásmo na 42,0,E. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Z Paraboly se stává ProgramITA.cz

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo

ProgramITA.it

JanM

a vcera ten bradaty netvor z rakuska na Pro7 tusim, no hruza... :bomb: :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Antonín

když chystáš španělské, nevíš kdy bude ve Španělsku obnovena Operacion Triumfo?

JanM

zmysel sat príjmu

Bežné vysielania čo sa týka kvality za veľa nestoja,je to kocurkovo.Ja lovím prenosové feedy,treba mať väčší tanier.No a ešte väčšiu uhlopriečku TV.

IgorDu
Registrace: 10/2010

Jonny Logan

Na ZDF zase včera po obědě vystoupil v přímém přenosu v pořadu Fernsehgarten irský zpěvák Jonny Logan.Zahajoval hitem Release The Rhythm.
Tento pořad běží každoročně až do podzimu na ZDF.
K libosti či nelibosti účastníků této diskuze bych se autora tohoto vlákna rád zeptal jak to momentálně vypadá s tou mezinárodní verzí programu,kde se mělo vysílat i z archivu a zda to vzhledem k okolnostem už nepadlo.

Yves
Registrace: 11/2019

@franck

Pokud by bylo nějaké info v budoucnu ve zprávičkách,tak si klidně počkám a teď není nutné mi odpovídat...

Yves

@Power150

A čo takto občas, resp. častejšie použiť p. GOOGLE? Než sa spoliehaš na info od druhých, hmm???
Nick "franck" bol, je a myslím si, že aj naďalej bude človek, ktorý pre svoje povýšenecké a namyslené ego tu na tomto fóre znechutil životy mnohým z nás! Pri ňom si servítku pred ústa určite dávať nebudem. A keďže sa zase pomaly a isto snaží vplížiť do kľudných vôd tohto fóra a svojími príspevkami provokovať. Tak za mňa ja tento príspevok na úrovni
Rv Rv Rv
A kto sa chce niekomu strkať do zadnej časti tela, nech to robí radšej súkromne! Nikto nieje zvedavý na niečie pätolízačské reči!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

"patolízačské reči" tohle třeba irituje mě ;P

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@mmiriboy

Tak to sa dooosť mýliš, na to sú tu iní čo provokujú a nadávajú druhým ktorí niečo nevedia.
franck je prínos a aspoň má človek prehľad čomu som rád.
Uvedom si, že nie všetci sú ako si ty, treba pochopiť že každý sme iní. Čo nechápem ja je to, že dosť sa tu krituzuje a ponižuje dosť ľudí...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@mmiriboy

To je super hláška. "Znechutil životy mnohých z vás!" A jaké si měl dětství?
Já jsem taky chudák,ale trochu jinak. Mým hobby jsou hudební pořady všeobecně,ale především z 80 let...

Yves
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra