![]() |
|
Seznam.cz, nejdú niektoré programyZdravím borci, všimol som si, že mi občas nejde seznam.cz. Mám Skylink, slovenský región, kartu ICE vloženú v CAM Irdeto Neotion Skylink Ready New. Všetky novo pridávané programy alebo preklápané programy mi idú (TA3, Prima Krimi a pod.). Napríklad dnes mi nešiel film Protiklady se přitahují (13:50 hod.), písalo mi kódovaný signál, ale aktuálne normálne ide Byznys: Špičky byznysu. Nemôže tam byť nejaká geoblokácia len pre územie ČR na určité druhy programu (napríklad filmy)?Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programyŽe by regionalizacia? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programyNetuším. Spomínali to niekde, že určité programy na Slovensku nepôjdu?Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programyjednoznačne geoblokácia. Vybrané programy rovnako nejdú prehrať v archíve Skylink pre slovenské karty. Obdobne sú niektoré vybrané programy blokované aj v káblovej sieti UPC. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programyDík, myslel som si to. Len som to nikde nezachytil, článkov o seznam.cz tu bolo dosť, ale túto informáciu som si nevšimol.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programytoto mohli zaviesť i Nova, Prima, Markíza,Joj a nemuseli by zbytočne platiť za vysielanie na inom tr.určené pre druhú krajinu , kto iný by tak už mal záujem o češtinu či slovenčinu |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
@krtíkZdravim, tento problém som riešil aj so Skylinkom. Odpoveď:geoblokácia. Vybrané programy nejdú. |
stanley3
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programyDík Stanley, aspoň viem, že nie je problém u mňa.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
je to úplne jednoduchéStanic Seznam.cz v svojich zdrojových programových plánoch uvádza položku "Blokovanie pre zahraničie". Takže treba teraz iba násť správneho poskytovateľa EPG, ktorý Vám tieto dáta ukáže. My ich máme.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |