Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Seznam.cz, nejdú niektoré programy

Zdravím borci, všimol som si, že mi občas nejde seznam.cz. Mám Skylink, slovenský región, kartu ICE vloženú v CAM Irdeto Neotion Skylink Ready New. Všetky novo pridávané programy alebo preklápané programy mi idú (TA3, Prima Krimi a pod.). Napríklad dnes mi nešiel film Protiklady se přitahují (13:50 hod.), písalo mi kódovaný signál, ale aktuálne normálne ide Byznys: Špičky byznysu. Nemôže tam byť nejaká geoblokácia len pre územie ČR na určité druhy programu (napríklad filmy)?

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Seznam.cz, nejdú niektoré programy

Že by regionalizacia?

tomko
Registrace: 1/2006

Netuším. Spomínali to niekde, že určité programy na Slovensku nepôjdu?

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

jednoznačne geoblokácia. Vybrané programy rovnako nejdú prehrať v archíve Skylink pre slovenské karty. Obdobne sú niektoré vybrané programy blokované aj v káblovej sieti UPC.

anonym2
Registrace: 1/2006

Dík, myslel som si to. Len som to nikde nezachytil, článkov o seznam.cz tu bolo dosť, ale túto informáciu som si nevšimol. :-/

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

toto mohli zaviesť i Nova, Prima, Markíza,Joj a nemuseli by zbytočne platiť za vysielanie na inom tr.určené pre druhú krajinu , kto iný by tak už mal záujem o češtinu či slovenčinu

Duzu
Registrace: 7/2005

@krtík

Zdravim, tento problém som riešil aj so Skylinkom. Odpoveď:geoblokácia. Vybrané programy nejdú.

stanley3
Registrace: 3/2013

Dík Stanley, aspoň viem, že nie je problém u mňa. ;)

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

je to úplne jednoduché

Stanic Seznam.cz v svojich zdrojových programových plánoch uvádza položku "Blokovanie pre zahraničie". Takže treba teraz iba násť správneho poskytovateľa EPG, ktorý Vám tieto dáta ukáže. My ich máme.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra