![]() |
|
CNN Prima News - Skylink liveDnes přidaná, jede v HD, stačí balík Digital (serpo). |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: CNN Prima News - Skylink liveano ide konečne🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CNN Prima News - Skylink livePotvrdzujem, konečne ide![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
konečnezase nové vlákno o Síenenprimaňús, už som myslel že ho vypli![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
teda nevímnějak mě to nenadchlo,nechci hanět,ale zázrak se nestal |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: CNN Prima News - Skylink liveja zas,že každá spravodajská Tv je dobrá...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: CNN Prima News - Skylink liveKedy tam dorobia možnosť vlastného zoradenia kanálov?![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 035 |
![]() |
|
RE: CNN Prima News - Skylink livePodle mě zbytečně přidáno, když na téhle stanici nejde spustit již odvysílaný pořad. |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@dcermakna zprávy koukat ze záznamu je celkem nanic |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@pierrepetrCakal som, kto s tym vyjde prvy, nechcel som to byt ja :-)Mam na obsahovu kvalitu CNN Prima News asi rovnaky nazor. Nova spravodajska stanica, venoval som jej dost hodin, ale uz si ju moc nezapinam. Kecy o mode, zivotnom style, o nicom, samy balast. Ale aj nejake spravy sa tam objavia, aby sme len nekritizovali. No nic, nech tam je. Neprekaza. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@pierrepetrnemyslím konkrétně zprávy ale kolikrát běží večer v TV film nebo nejsem doma a když bych si chtěl pustit třeba Silný hlas nebo 360 tak mám prostě smůlu |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
![]() |