Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Univerzální dálkový ovladač

Nazdar nějaký tip na univerzální Dálkový ovladač za dobrou cenu..🤔 Díky

radbarto
Registrace: 11/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@radbarto

Superior je velmi dobra znacka a su tam skoro vsetky znacky satelitnych prijimacov co sa predavaju alebo predavali na SK a CZ trhu. A ak tam nie je staci napisat a vie sa to tam doplnit.
https://www.bendr.sk/dialkove-ovladace/programovatelne/superior-freedom-2v1-black/

Zohan69
Registrace: 3/2018

Re: Univerzální dálkový ovladač

Přesně ten ovladač, na který odkazuje Zohan69, mám doma téměř 5 let. Dá se připojit s PC přes USB, tenkrát jsem bez problému vyhledal kód pro starou CRT Thomson a v současnosti s ním ovládám set-top box Optex. Za tu dobu se setřel potisk „freedom“ a „2in1“ (ostatní OK), kruhové kovové tlačítko „klape“ při stisku a ovladač je dost náchylný na škrábance (lesklý plast). Ovšem nic z toho nemá vliv na funkčnost, takže pokud ti výše uvedené nevadí, zvaž koupi. Databázi kódů má údajně obsáhlou.

FVXP
Registrace: 10/2010

RE: Univerzální dálkový ovladač

Aby byla možná rozumná odpověd, je třeba zpřesnit otázku.
Například:
1. Co to má umět ovládat?
2. Má to mít makro příkazy?
3. Má to mít programovatelné funkce "obkreslením" z originálu?
4. Má to umět příkazy dreambox?
5. Je důležitý vzhled?

Antonín
Registrace: 8/2005

Ten Superior freedom 4in je dobrá voľba ,doporučujem aj ja spokojnosť mám ho dva roky.

niglabi
Registrace: 4/2020

Jjezevec

Zkuste OFA Essence 4. (One For All)
Slušná cena, obrovské množství kódů, možnost učení, změny nastavení tlačítek, makra,...

A i na heuréce má skvělé hodnocení.

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Používám ovladač Changer (Predator) 4 in 1, bohužel už se přstal vyrábět a dodávat, což bývá u úspěšného výrobku běžné :(

Warpik
Registrace: 9/2016

@Warpik

S tímto ovladačem mám také velmi dobré zkušenosti, že by se přestal vyrábět nevím, ale k žádnému jinému ovladači než k tomuto nebylo možné zakoupit zcela novou sadu s tlačítky. Několik jsem si zakoupil za velmi dobrou cenu.

sirda
Registrace: 11/2006

@Warpik

https://www.emerx.cz/programovatelny-dalkovy-ovladac-pomoci-pocitace-pro-4-zarizeni.html

kiwi
Registrace: 11/2017

@radbarto

Tiez pouzivam Superior 4in1 asi tri roky na VU+ Solo2 a VU+UNO 4k SE.
Spokojnost.

Gustoh
Registrace: 9/2016

Predator je OK,
https://www.emerx.cz/programovatelny-dalkovy-ovladac-pomoci-pocitace-pro-4-zarizeni.html

Tu je vzdy posledna verzia SW s poslednou DB kodov:
http://update.rccreator.com/setup/EU-RCCreator-Win.exe

Tu je vzdy posledna databaza obrazkov dialkovych:
http://update.rccreator.com/setup/RCImages-Win.exe

kobram
Registrace: 4/2014

Logitech Harmony

Ahoj, ja pouzivam uz roky Logitech Harmony, predtym 525, teraz 650 (tusim ho nahradila 665ka). Su trochu drahsie ako zvysok co sa tu spomina, ale vedia toho celkom dost, hlavne pouzivaju Aktivity namiesto jednotlivych zariadeni (aj ked zariadenia sa tam samozrejme daju ovladat tiez) - ja mam napr aktivitu "Pozerat TV" - stlacim 1 tlacidlo a dialkove mi zapne TV, SAT a AV receiver, nastavi spravne vstupy, atd. Ked chcem "Hrat na PS4", tak opat 1 tlacidlo a TV a receiver sa prestavia na spravny vstup, SAT sa vypne... Ostatne dialkove su ulozene v krabici... ale ako pise Antonin - musis napisat co od toho ocakavas a kolko chces "investovat"

lianaboy
Registrace: 10/2008

z liedlu

za dvě kila na deset zařízení

pierrepetr
Registrace: 5/2006

chtel bych ovladac jako ve filmu click - zivot na dalkove ovladani :(

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@sioga_bs

já ten z velké filmové loupeže

pierrepetr
Registrace: 5/2006

General Macro dalkove ovladace cezet, maji i IR extendery. Mel jsem Harmony s barevným displayem, ale po čase byl trvale v nabíjecí kolíbce, papal baterky solidně.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra