![]() |
|
Archiv CZSK Premium - požadavek na aktualizaciAhoj, nainstaloval jsem si před pár dny výše uvedený doplněk a při prvním spuštění jsem odmítl aktualizaci. Při dalších spuštěních se mi dotaz na aktualizaci nezobrazí. Nevíte, jestli to jde nějak manuálně vyvolat ? Mám Enigma 2 přijímač.A funguje O2TV korektně v tomto doplňku ? Děkuji. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...Na toto ti celkom určite odpovie Ivan, zvaný tiež Múdry. Ten vie o tomto doplnku všetko, pominúc toho, ako ho spraviť, aby fungoval. Momentálne je ale v Bananistáne, asi bol až príliš múdry. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@RBLak máš povolené aktualizácie v menu pluginu tak skús v prvom rade tvrdý reštart boxu .![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...pri odmietnutí , ďaľšia aktualizácia až za 2 týždne . tak to aspoň mtester nastavil . ak chceš aktualizovať , hneď , musíš archív odinštalovať a zase nainštalovať .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RBL preinstalujpreinstaluj ho na novo a pojde to...VU+ Solo 4K...4K Smart TV Samsung UE55TU7092UXXH
|
NIC61
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...Díky, a to O2 funguje ? |
RBL
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...to uz je microsoft system ..... nejde restartuj...![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Archiv CZSK Premium - požadavek na aktualizaci@RBLOd jiste verze archivu uz nevim to cislo update ti to uz neklapne na 100% pokud odmitnes aktualizaci.Jedine reseni je pockat si na dalsi novy update archivu premium nebo zacit od ciste verze 1,0 a zaplatit si novy update. Uz jsem to kdysi resil a bylo mi od autora receno ze to bylo na zadost uzivatelu ze si stezovali ze je to stale otravuje ty nabidky update po zapnuti takze bud nova instalacka a platba nebo cekat az vyda dalsi verzi kterou stejne budes muset zaplatit. muset zaplatit. ![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RBL Archiv cz SK premiumRBL mě O2 TV funguje na archiv cz SK premium dobře. |
felda
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
to feldaopravdu? Mně to vždy hlásilo nějakou chybu, ale už si nepamatuju jaké a vzdal jsem to. Chtěl bych to rozchodit na OpenPli 7.1 pro Dreambox800HD originál, ale netuším, jak je potřeba upravit všechna nastavení, aby to fungovalo. |
kovy
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...V nastaveniach vypni aut.aktualizácie,potvrď, znovu ich zapni, potvrď, vypni atchivy, znovu zapni a aktualizácie ponúkne. Teda, u mňa to takto funguje. |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
@maradonaTak tak, pekne sa tam rozlúčil, vymazal všetky nepríjemné príspevky a každého dal na blacklist. Urazil sa, lebo ivanovi tu carlos povedal svoj názor o tom, že ako robí tie aktualizácie![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
@ptrDíky, vyzkouším. |
RBL
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...tu uz nikto nic negarantuje ???![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@RBLNo nevím, zda už jsi to vyřešil a funguje Ti to, takže pouze cituji : "Enigma2: SC2 je v pluginu ArchivCZSK "... .![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK Premium - požadavek na aktuali...ArchivCZSK (ne Premium) je pěkně opravený, vše funguje. Přimlouvám se za poslání drobné odměny vývojářům, protože to je dobrá práce! |
dxdish
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
![]() |