![]() |
|
wifi routerPřeji hezký den.Chtěl jsem se zeptat. Mám sat přijímač s wifi. A ale internet mi kolísá. Máme zde společny internet. Pomůže mi wifi router aby byl internet stabilní? Díky za info. |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: wifi routerPro nás, co nemáme kouli k věštění, by bylo fajn dodat:1. co je to "internet mi kolísá", mění se rychlost? nebo vypadává? nebo jenom odněkud chytáš nějaké wifi a ono to není dostatečně blízko? 2. jak je ten internet teď realizován? podotázka: co to je "společný internet" 3. kam chceš připojit ten případný router? k jakému zdroji internetu? k mobilnímu? nebo k tomu stávajícímu wifi a chceš vlastně udělat jenom bridge. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: wifi routerChci ho připojit k tomu stávajícímu.Máme tu společný internet ale jsem na kraji takže mi net kolísá.Asi 15 metrů od zařízení |
Ramoneto
![]() |
|
@Ramoneto..wifi router nepomoze.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@Ramoneto"kam chceš připojit ten případný router? k jakému zdroji internetu? k mobilnímu? nebo k tomu stávajícímu wifi" na toto máš akú odpoveď?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
RE: wifi routerA kabelem se připojit nedá??15m je přímá viditelnost nebo přes zdi? nebo natáhnout kabel kam to jde ( pokud to nejde až k zařízení) a připojit malý AP. ale pro příště když chceš radu, tak napiš typy zařízení ( router, satelitní přijímač) a umístění včetně překážek ( zdi atd) a taky třeba typ vstupní konektivity ( xDSL,kabel, Wi-Fi..) a rychlost |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: wifi routerPotřeboval bych ten stávající net zesílit. Jde to? |
Ramoneto
![]() |
|
RE: wifi routerinternet nieje televízny signál . na to zabudni . sprav si svoju vlastnú prípojku .a ešte k veci , stále dávaš málo informácii koľko kolenovrtov je na jednej prípojke . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: wifi routervsetci na jeden router, mozno rovnake kanaly sa navzajom rusia alebo cierne pripojenie na niekoho kto ani netusi nic???![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: wifi routerJe rozvedeny net po budově. hlavni skříň uprostřed chodby po chodbě na stropě jsou vedeny signály ale Já jsem od skříňě nejdál. Každý asi pochopi že tomu nerozumim.Potrebuji aby mi net nekolisal. mám silu signálu 63 všechno ok a za chvilku se obraz na satelitu zastaví protože signál spadl na 56.Myslel jsem jestli nejde něco aby tenergie net nepadal. díky |
Ramoneto
![]() |
|
@Ramoneto?? kde je ten hlavní Wifi router od kterýho to teď přijímaš??a na stropě jsou vedeny signály do čeho?? do místností nebo do AP co jsou v chodbě na stropě???? Signál 63 je na čem a čeho?? A obraz na satelitu se zastaví kvůli wifi??? to sleduješ YT aplikaci nebo co?? P.S. začínám chápat ty chudáky co dělají na technických podporách na telefonu....---operátor: vlevo nahoře na monitoru máte ikonku Tento počítač.. Slečna : ne nemám, je tam nápis AOC 2232 a vedle mám nálepku Justina Biebra, |
lubos32
![]() |
|
@Ramonetozkrátaka já to vidím na Velký špatný..https://ibb.co/DbZDY5b |
lubos32
![]() |
|
asi to nemôženapísať natvrdo, keďže zrejme majú jednu prípojku do bytovky (budovy) a z toho fičí celý panelák na "máme společný internet. No. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@ramonetoáno, wifi sa dá "zosilniť".Existujú 1. opakovače Wifi signálu 2. proline 3. ďalší wifi router z LAN pripojenia routera ktorý je napojený na internetové pripojenie a určite ďalšie možnosti. |
Dagy2
![]() |
|
RE: wifi routerKup si wifi repeater zesilovač signálu. Mám TP Link za pár stovek a naprostá spokojenost. Stačí zapojit do zásuvky a spárovat s routerem. |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: wifi routerProtože nejsi ani schopen popsat, co se děje, bude nejlepší říct někomu, co tomu rozumí, aby ti na místě poradil. Například ten, co instaloval stávající stav. Možná pomůže wifirepeater, ale není to jisté, protože jsou i jiné možnosti. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@RamonetoRomaneto, mám dojem, že si Róm, aspoň tak sa vyjadruješ. Alebo si z nás robíš dobrý deň. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: wifi routeropakovač mu nepomôže ,nakoľko ten je na zosilnenie signálu . jemu sa stráca rýchlosť . otazku treba presmerovať na vědmi radí.nakoľko máš sat prijímač zmeň si server kde ti to seká . ![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: wifi routernech si da urobit samostatne pripojenie a bude mat pokoj.....teraz ma zly net cely vchod je napojeny na jednu spoločnu pripojku ma tzv.agregaciu a najdu sa tam tzv.tahači a preto to seka...VU+ Solo 4K...4K Smart TV Samsung UE55TU7092UXXH
|
NIC61
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
@NIC61"společný internet" - to jako doma,kde bydlíš? To si snad děláš srandu,ne? Vždytˇ to nikdy nemůže fungovat,jak má....Pořidˇ si vlastní připojení a máš klid.... ! ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
@jamess96čitaj poriadne čo som napisal...VU+ Solo 4K...4K Smart TV Samsung UE55TU7092UXXH
|
NIC61
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
@Ramoneto![]() ![]() ![]() omlouvám se !!! Pochopitelně to NEBYLO na tebe,ale na nick Ramoneto... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamessandniczlá rada, to by musel platit![]() |
Dagy2
![]() |
|
@NIC61nene - není to na tebe - sory jako!![]() ![]() Mám tady otevřených 6 oken a už mi z toho j***e... Ještě jednou pardon!!! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Dagy2![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: wifi routerDik more ...... to este moze byt, ze ten na koho je pisana pripojka vybera fond solidarity za internet ...![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |