![]() |
|
wifi routerPřeji hezký den.Chtěl jsem se zeptat. Mám sat přijímač s wifi. A ale internet mi kolísá. Máme zde společny internet. Pomůže mi wifi router aby byl internet stabilní? Díky za info. |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: wifi routerNo koukám že bratia sa akorát dobre bavia. Kde jsou ty časy kdy tu byli frajeři co poradili a neměli blby kecy. Ale to nemyslím na všechny. Ostatním děkuji poradim si sám |
Ramoneto
![]() |
|
@Ramonetopíšeš hlouposti. Nikdy tu nebyli časy, aby na základě prvního dvoučíslí tvého rodného čísla někdo určil celé 10-místné číslo. Přesně tak si popsal instalaci a divíš se odpovědím.Napsat, že máte společný internet a že ho máte přiveden do budovy nemůže bohužel znamenat nic jiného že je za tím nějaká spekulace. Pokud je rozvod udělán legálním způsobem a ty jako účastník nějakého legálního združení uživatelů tohoto společného internetu (nevím celkem co by to mohlo být) nemáš dostatečný signál, tak nemusíš shánět rozumy po fórech ale prostě oslovíš/reklamuješ montáž u firmy která to udělala a ta najde profesionální řešení. Pokud je přívod do budovy myšlen tvůj rodinný dům a nemáš dosah třeba do garáže, nebo na konec zahrady tak je třeba situace jiná a jsou tam funkční prvky na které si zde dostal tipy - ale jak psal snad první kolega, z popisu který jsi dal by jsme museli mít věšteckou kouli - jako je opakovač wifi signálu, nebo druhý router který pokryje druhou část budovy/prostoru. Tak teď máš dobrou šanci napsat jak to je ve skutečnosti i kdyby jsi byl totální laik a následně určitě dostaneš odpověď jak to pořešit. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
dagy2Co jak je? Jsem v pronájmu a více se nepotřebuji svěřovat. Myslím že jsem popsal situaci dost jasne.Mám zjišťovat majitele kdo tu podělal internet? Mužů si udělal svuj ale chci se pokusit vystačit s tim co mám.Jsem tu dvakrát více než ty i když jinak a proto vím že dříve tu byli lidi více v pohodě. Ale to je dobou |
Ramoneto
![]() |
|
@Ramonetonesvěřuj se![]() V Praze na Smíchově je překladové nádraží a tam je taková malá budova s nápisem "rady a porady"tam ti poradí když se ti to tady nelíbí. ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
ramontoopet pises nesmysly: pokud jsi tady 2x vice nez ja (ale ja si na to nepotrpim) tak bud pajchlujes s nickem a jsi zde registrovany vickrat nebo neumis ani cist - viz data registrace a pocty prispevkymas jasne napsat ne ze jsou nekde draty natahane ale jak daleko je k wifi routru a kolik zdi je v ceste tam kde potrebujes prijimat signal. zda kolise sila signalu nebo samotna rychlost pripojeni, zda mas pristup k wifiroutru treba na pripojeni proline spojeni... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@RamonetoDarmo sa čertíš, máš tu aj rozumné rady, že ako to poriešiť!Ja v tvojom prípade by som to riešil vlastným routerom, ktorý by bol prepojený LAN káblom zo "zdroja" net pripojenia (hlavný router, prípadne switch), ktoré v tej budove máte. Určite by som nešiel cestou "bezdrôtového" prepojenia! Samozrejme je tu ešte jedna možnosť, ktorá môže, ale aj nemusí dokonale fungovať, t.j. posielať net pripojenie cez elektrickú sieť. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: wifi routerje v podnájme ,takže žiadny zásah robiť nemôže . čo však môže urobiť je si dať svoj vlastný internet poprípadne zmeniť lokál.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
BrumoJo odstěhuju se k tobě kvuli netu na Slovensko.Ach bože za co? ??? |
Ramoneto
![]() |
|
@RamonetoJediné správné řešení je reklamovat internetové připojení u toho,komu za to platíš ![]() |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: wifi routerbýva v bytovke ako ostatní nájomníci . majiteľ im spravil internet a to že kolíše on riešiť nebude . tu už sú rady zbytočné .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@Ramonetozkus kapesni urychlovac casticDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: wifi routerDáváš málo informací, klasicky bývá internet rozveden v bytových domech do jednotlivých bytů kabelem a na konci kabelů má každý v bytě wifi AP, kterým si pokrývá byt. To ale asi v tvém případě není, když se připojuješ na nějakou wifinu mimo tvůj byt. Což už samo je podezřelé. Jedině že by jsi byl v podnájmu u nějaké soukromé osoby a ta ti za úplatu nabídla připojení na svoji wifinu, která se nenachází v tvém bytě.Najdi si jakékoli zařízení AP, které podporuje klientský režim nebo Wisp, dej to AP co nejblíže k místu kde je nejsilnější signál a z toho AP natáhni kabel až do místnosti se satelitem a do něj to připoj přes kabel. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: wifi router@Ramoneto:Zlodejíček, kúp si kartu od nejakého SAT providera a nebude ti mrznúť obraz pri kolísaní wifi signálu. "Potrebuji aby mi net nekolisal. mám silu signálu 63 všechno ok a za chvilku se obraz na satelitu zastaví protože signál spadl na 56."........ no vypadáva ti sharing, zlodějíčku. Je zaujímavé, že to tu ešte neuzamkli. ![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
kobramTy nejsi asi normální. Kolik jsi toho vypil. Jdi se bavit jinam. Apropo mám Skylink |
Ramoneto
![]() |
|
@Ramonetomas skylink ? a na co potrebujes v satelitnim prijimaci se satelitnim skylinkem internet ? vsem to beha bez internetuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: wifi routerRozlisme si pojmy wifi bude vzdy kolisat do urcitej miery, ked mas skylink cez kartu to nesuvisi. Ak share tak cez odbornu firmu riesit pokrytie, ked asi v celom objekte su vsetci ako tago.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: wifi routerKončím. Věděl jsem že se tady toho moc nepovím. Co dělám se svým přijímačem je moje věc. Každý ví že v satelitu jsou i jine funkce jako YouTube apod.zdar![]() |
Ramoneto
![]() |
|
RE: wifi routerPokud tam máte 1 router na několik bytových jednotek,tak s tímhle nic neuděláš... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@Ramonetodekujeme za exhibici samolibeho solisty.to fakt nemas kamose co se na to podiva ? solidni hitparada Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: wifi router2ramoneto: když nejsi schopen ani popsat současný stav, tak ti na dálku nejde pomoci. Leda někdo s tou věšteckou koulí, jak jsem na začátku napsal. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: wifi routerKeby v tom nebola černota, popísal by presnejšie, či prijíma internet po kábli alebo cez WIFI. Jeho chyba, takto mu nevie nikto poradiť. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
karnereKdyby jsi nedělal chytrého a naučil se čist pořadně věděl by jsi že to přijímám přes WiFi. Než někoho nařkneš zameť si před svojim prahem ty černoto 😊 |
Ramoneto
![]() |
|
@RamonetoKdyž se v domě za situace, kterou popisuješ, na jednu kšandu připojí najednou víc uživatelů a stahují objemnější data, může to ovlivnit rychlost připojení. Vlastní repeater Ti to nespraví. Ten Ti pomůže jenom prodloužit signál po bytě do míst, kde je jinak signál slabý vlivem překážky, jako je nosná zeď apod. Pokud budeš něco zkoušet, ujisti se, aby zařízení podporovalo minimálně ac a mimo, což u nových zařízení dneska nejspíš nehrozí. Ale náhoda je v.ů.l, někdo Ti může nabídnout starej ležák. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: wifi router@kobram, vidím to presne tak, ako aj ty. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
MMorousDěkuji za radu![]() |
Ramoneto
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |