Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Canal Digitaal zařadí BBC místo kanálů Discovery

Od června Canal Digitaal zařadí BBC1, BBC2, BBC First, BBC Entertaiment místo kanálů Discovery ...

www.telecompaper.com/news/canal-digitaal-to-replace-discovery-with-bbc-channels-from-june--1340301

(omluva za link)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

F4turbo

odpovim ti za mne:
kdyz SL pridaval programy na jare a na podzim byl jsem u SL, investoval do tri karet a platil pravidelne kombi+hbo max pack + druhou kartu, serpo jeste nebyl.
tleskal jsem 8 let kdyz pribyl HD program a smal se borcum s mazanicema od Cigi kterym v desti sat nejel.
Taky jsem mel vytaceny internet od t-comu a win95 a Nokii.
ovsem doba se meni. skrachoval Kodak, Nokia a kazdy kdo nedrzi krok s konkurenci. bohuzel SL nezustal spat na vavrinech. On se otocil a bezi opacnym smerem! vyrazuje HD programy takze si uzivam DigiSK ktere udelalo neuveritelny krok vpred, nemam Nokii ale vratil jsem se k internetu od tcomu protoze ti se na rozdil od SL vzpamatovali. nevim proc bych mel tleskat prepadu jedne firmy proto,ze pred 10lety byla lidrem trhu. tak to chodi, nemam ICE kartu ve ctecce mam prijimac s CI sloty takze nejsem vazan timto operatorem
RIP SL.

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: Canal Digitaal zařadí BBC místo kanálů Dis...

podľa všetkého ale ponuka programov od BBC nebude na satelite :(

anonym2
Registrace: 1/2006

@anonym2

To by sat klienti nedostali nahradu za Discovery. Nikde jsem necetl info ze by to melo byt pouze pro kabelovky. Navic v Nizozemi UK beam bezne chytaji, tak i tak to neni pro ne nic moc ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@jamess96

Význam nemají. Už v roce 2000 totiž existovalo nahrávání. Sice VHS kazetu nahradil pevný disk, ale princip použití je stejný. Jediný význam tak mají pokud zapomeneš to nahrávání nastavit. Taky je to dobré pokud ti prudký déšť vyřadí příjem programu. Ale tam ti nepomůže ani ta plusjednička. Opravdu smysl to má pouze v Rusku pro vysílání pro sibiř tedy verze +4 a +8 aby neměli východní rusové večerní zprávy v poledne.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

F4turbo

Discovery HD Showcase
super PROGRAMY -- Mimořádné projekty, Zlatá horečka. VĚZŇOVÉ NA ÚTĚKU , Americký chopper SUPER KOUSKY , Oddělení vyšetřování vražd , A DALŠÍ PROGRAMY to by tady ani nestačilo okénko . U mě patří HD Showcase a jiný co vyřazují mezi lepší programy než nějaký FILM + nebo FILM BOX , AXN , atd. tam nic není .

standa111
Registrace: 11/2009

@bublajs

nene. Nesmál jsem se tvému názoru.To ne.Každý má svůj názor a může jej říct.Ale dnes v dnešní době je to pro mne (opakuji -můj názor) zcela zbytečná záležitost a když to spočítáš zjistíš,kolik kapacity tyhle "zbytečnosti" zabírají.
Markíza HD,Joj HD ,Joj Cinema HD, Nova HD,Prima HD

Tak si fakt myslím,že je to škoda kapacity "5 HD zbytečností",když v dnešní digitální éře si každý může zpětně pustit to,co chce a hlavně kdy (7dní max)...
Nemá to nikdo z ostatních operátorů a proč? proto,že jsou normální a nezapočítavají to do "tabulky HD-čkových" kanálů tak,jak to dělá Skylink. Je to nefér.....
Měj sa fajně!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

a jak jako si pustim tech 7 dnu max kdyz nemam inet ?
odpovim si sam: nijak
takze asi tak
a o tom to cely je.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@standa111: OK, beru

F4turbo
Registrace: 4/2019

@bublajs

a kdo nemá net? každý má net .
A o tom to je ;)

jamess96

@jamess96

to je bohuzel jen tvoje vlhky sneni :)
staci se pri aktualni situaci podivat na online skolstvi a zjistis ze ze 20 deti 2 nemaj doma ani televizi natoz internet, 5 ma skvelej net ze fungujou jen na mail, 5 misto videokonference jede jen zvuk.
anebo ucitelka jede jen mail, protoze nema lepsi net a lepsi net ji v jeji lokalite nikdo neda.
vitej v realite.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@bublajs

to je zajímavé,kde bereš to info! Mám malou dceru,která je ve škole na prvním stupni a ve všech třídách není nikdo,kdo by neměl net nebo dokonce tv. A o noteboku nebo blbém malém smartfonu,o tom se ani nebavím.Chodím do školy na třídní schůzky atd a tedˇkom i vyjímečně na mimořádné shůzky právě k vůli této problematice. Za celou "dobu koronavirovou" během on-line výuky seskutečně zakostičkoval obraz ale nikdy ne,že by spadl net. Staráme se s mojí o malou,takže vím vo co go.Tak mi prosím neříkej něco,co sis musel někde vycucat z prstu nebo z nějakých "tabulek" .
;) Nevím,co na mne vytáhneš ted" ... :sly: :sly:

jamess96

@jamess96

uplne normalne u manzelky na gymnaziu :) tady u nas kde davaj lisky dobrou noc je situace na mile vzdalena tvoji realite jak vidis.
ty jsi pro me ukazka jak lidi nechapou ze svet je tak ruznorodej

bublajs

@bublajs

přesně tak,do dnes ještě končí dosah O2 int. po tel.lince od mého baráku 250 m a ty kabely na sloupech jsou spojený svorkami ,které jsou zakrytý p
Pet flaškami.
A to mám barák 4 km od okresního města,ale ty dráty táhne O2 8 km z druhé strany z ústředny.Wifinou dostanu max jen 36 mega

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

a nejen to, jak rika jeden muj znamej:" v praci mame 500Mbit, tam si sosnu co potrebuju a doma mam na kecani s tebou tarif s 1GB dat za skoro nic a staci. nejsem otrok"

bublajs
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra