![]() |
|
Video přehrávač pro win.10Můžete mě poradit ověřený video přehrávač? Mám v pc přehrávač filmy a TV pořady,MPC-HC a Win.media player.Žádný z nich ale nedokáže přehrát stažený seriál se sníženou rychlostí a s titulky.MPC-HC přehrává titulky ale nejde snížit rychlost jen v jednom kroku který to již hodně zpomalí. filmy a TV pořady-jdou titulky ale rychlost videa nelze nastavit. Win.media player-plynule lze nastavit rychlost ale tytulky se nespustí. Sleduji dost seriály které u nás nevysílají ale titulky jsou někdy tak rychlé,že se soustředím na čtení a uniká mě sledovat děj.Nechci tam cpát přehrávače pokus omyl.Ještě mě napadá KMPlayer ale ten když jsem měl win.xp tak byl problém s některýmy formáty videa ale rychlost mám pocit,že šla nastavit. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@JarousVLC media player ....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10PotPlayer je skvělý přehrávač.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10Za mě Gom Player, ať máš z čeho vybírat..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10quick player je nejlepsi! |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10Ne úplně přesně rozumím, co je to "snížená rychlost", jestli soubory s nízkým datovým tokem, nebo prostě zpomalení zobrazování filmu...nicméně v kombinaci MPC a VLC jsem našel vždy cestu, jak přehrát, na co jsem kde narazil. Na PC kodeky od K-lite. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač@JarousNevim co mas za codeky ale jeste se mi nestalo za poslednich x let ze by vlc neco neprehral takze jak pise habr,Vlc a nic si nekomplikuj. Zadne reklamy a zadny balast. Zatim je toho vic nez dost co prehravac ve vidlích neprehraje. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
Video přehrávačNajlepsí je jednoznačne Potplayer. |
gerdy
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10Pre jeho potreby jednoznacne Pot Player, VLC to dokaze tiez, ale je to tam tazkopadne, v Pot to ide jednoducho ako riesit rychlost videa tak titulok. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10@AntonínSamozřejmě rychlost přehrávání aby jsem to stihl přečíst a viděl i děj.No napsali jste i takové které neznám záleží jestli máte skutečně ověřené,že to přehraje titulky tak i plynule sníží rychlost.VLC jsem už kdysi měl ale nějaký problém tam byl,Nyní jsem ho tedy nainstaloval a zvládá oboje ALE zpomalení jen ve dvou krocích a to hodně a jemně což mi připadne,že jsem ani nepostřehl zpomalení. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10Za mě VLC, umí přehrávat dokonce i během stahování soubory *.crdownload.Jeho pro mě jediná nevýhoda je, že po síti pod Androidem neumí průchod Dolby B, na to mám KODI, ale co není to může být, uvidíme. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@JarousVLC jsem cvičně zkusil ( mám už asi starší verzi 2.2.4 ). V menu:Přehrávání - rychlost - pomaleji jemné se po prvním zadání snížila rychlost na 0,9 ( 90 % )- ukázalo se i vpravo nahoře na obrazovce. Když jsem dal povel znovu, snížila se rychlost o dalších 10 procent, čili dá se to dále zpomalit. Titulky jsem měl zapnuté, ale mohl jsem ověřit jen ty ve streamu ( DAB titulky ) z nahrávky ze satelitu. Film se samotným souborem titulků ( píšete, že Vám jde o stahované filmy ) jsem neměl k dispozici, ale snad by to mělo fungovat. Jinak jak MPC-HC tak VLC jsou k dispozici v "portable" verzích,k nalezení třeba na stránkách PortableApps.com ( je tam vše "free") - nenainstalují Vám nic do registrů a dají se spouštět i z výměnných medií nebo odkudkoliv z disku. V portable verzích se nabízí ostatně velká spousta nejrůznějších programů (nejen audio-video)a pokud je nějaký program v takové formě k dispozici, mnoho let už volím takovouto variantu. BISTRO: Jak VLC, tak MPC-HC i mnohé jiné přehravače již mají kodeky vestavěné a je úplně jedno, co má nebo nemá uživatel za sadu kodeků ve windows. Navíc schopnost přehrát zpomaleně něco, co umí přehrát přehravač normální rychlostí už na kodeku určitě nezáleží. |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10Nejsem si jist, jak je to teď, ale kdysi: VLC - kodeky uvnitř, MPC kodeky naistalované ve windows(?), s věcí to ale nic společného nemá. Dívat se na film zpomaleně - tedy se zkresleným zvukem - je dost neobvyklý požadavek. leda snad, kdybych psal titulky by se to mohlo hodit, ale i to... |
Antonín
![]() |
|
@DPetr@Dpetr - dík za to upřesnění snížení rychlosti.Nyní ok a jsem spokojený.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10@Antonín - proto chci plynulé zpomalení aby zvuk nebyl zkreslenýZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
|
Jarous
![]() |
|
RE: Video přehrávač pro win.10Když zpomalíš, bude zvuk nutně zkreslený, plynule nebo neplynule, to je fuk. Prostě bude vteřina zvuku trvat dvě vteřinu, při 50% prodloužení. Zvuk přehrávač může řešit dvěma způsoby: mezery bez zvuku, nebo protažení. Oboje k ničemu pro normální sledování filmu. |
Antonín
![]() |
|
@DPetrVer 3.0.8.Vetinari |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@DPetrja bejt tebou tak takovou nahravku smazu a sezenu si nekde kvalitnejsi verzi :)resis nejakou vadu toho fajlu. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |