Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aje to vypnuté!

Tak predsa vypli Eurosporty a Discovery. Veril som, a určite nie som sám, že sa dohodnú.Takže GOODBYE Skylink.

jklajban
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
Odpověď v diskusním vlákně

@PC1

souhlas R^

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

RE: Skylink - Discovery kanaly postupne umiraj...

Kolik témat tu denně o Skylinku bude?

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

RE: Aje to vypnuté!

tak predpokladam ze eurosport nahradi francouzskou verzi, a ostatní programy ze skupiny Canal+, sport, bein, a další

kristian1
Registrace: 7/2016

Stejně mám pocit, že SL hlavní obchodní model zaměřil na serpo, když zjistil, že i u konkurence atraktivní a drahý obsah nedokáže nalákat zajímavá čísla abonentů.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Ke komu přejít?

Mám Skylink hlavně pro příjem obou Eurosportů. Nyní, po jejich vyřazení už pro mě není Skylink zajímavý. Poraďte ke komu přejít, abych nemusel měnit přijímače. Díky za každou dobrou radu.

Vlado01
Registrace: 4/2020

@Vlado01

Jestli máš chytrou televizi, tak Eurosport Player je momentálně za 319 Kč na rok. K tomu DVB-T2 a máš to za minimální peníz. (ČT tam jede v OK kvalitě, Prima by měla snad být časem na 1440x1080 a Nova je stejně skoro programově nekoukatelná..., ta tam zůstane SD asi navěky).

rejča
Registrace: 10/2007

MTZ7601 ;P

dulin
Registrace: 1/2013

Byla by sranda, kdyby letos byla olympiáda.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

nech vypnu cely Skylink na čerta ho davaju a ešte si pytaju serv.poplatok!!! fuj to snad neje možne!!! ideme inam a už...

VU+ Solo 4K...4K Smart TV Samsung UE55TU7092UXXH

NIC61
Registrace: 9/2006

Jediná firma, kde sa niečo deje. ;-)

Spacer
Registrace: 9/2017

@rejča

Exkluzivita díky satu není potřeba. Vlastně by na sport klidně stačila jedna celoevropská platforma. Nelíbí se mi český poskytovatel, najdu si jiného v zahraničí. Já především nechápu ty články kde se některým nelíbí že tenhle získal exkluzivitu na tohle, když je tam nahoře hromada dalších poskytovatelů.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Já asi rozumím tomu že mezi oběma subjekty se často odehrává lítý obchodní boj. Už hůře chápu to, že to dojde tak daleko že oznámí pravděpodobný konec (to si překládám jako nátlak na Skylink protože by byli nesoudní kdyby zbytečně dávali všanc důvěru).

Nyní předpokládám, že je stále možné aby se EC vrátily s novou dohodou zpět protože dodavatel vidí že Skylink je tvrdý, nicméně tomu nerozumím:
I když EC si na Skylinku neplatím a nekoukám na ně, tak mám pocit, že typický sledovač EC:
- je naštván že vůbec někdo uvažuje o vyřazení
- následně vyřadí

Já být sledovač EC tak pokud můžu tak okamžitě uteču jinam. Ale to je přece pro Skylink kritický bod ne? Vždyť spousta z nás je "líných" a omlouváme si poskytovanou službu abychom u ní mohli zůstat a nevyvíjet žádnou aktivitu. Tací z nás visí leta na Skylinku i když by vlastně už dávno chtěli být někde jinde. Ale když teď přejdou tak je zpátky nikdo nedostane i kdyby jim platil........ proč mám pocit že těch lidí je spousta? Vždyť já jsem jeden z nich - sice si platím SERPO a občas nějaký balíček, ale pokud mi sahnou na UNI a nebudu moct použít FDB tunery tak jsem pryč a už nemám důvod se vracet. EC tedy nesleduji, ale mám ve správě pár karet u rodičů a teď jdu volat že EC je fuč to bude cajmrsk :-)......

Jantars
Registrace: 2/2008

zdá sa, že M7 sa rovnako nedohodla na podmienkach zmluvy s Discovery ani pre Nemecko resp. pre nemecky hovoriaci región, hmmm

anonym2
Registrace: 1/2006

twl ja se nebudu moct koukat na dvacatou reprizu gira a tour. asi si to pujdu hodit :laughing:

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

rok si počkám než skončí balíček a mizím dvbt 2 kašlu na vše ...už mě to štve...člověk si koupí balíček a je mu to stejně k ho..u,protože (nevhodné slovo)i se neumí domluvit ....hnát je vidlema..šmejdy...

tarik
Registrace: 2/2016

Já na nic nečekal a se skylinkem to ukončil minulí týden .Měl jsem předplacenou kartu do konce roku a k mému překvapeni nebyl problém to ukončit.Jen se mi zeptali,ke kterému datu a kam peníze poslat.Za hodinu mi volali nazpět,jestli si to nerozmyslím a nabídli slevu asi 1900 ročně.Já se skylinkem už nechci nic mít,ale rada pro ostatní určitě se ozvat přeci nebudete platit stejně za mín.Přesto si myslím že něco není v pořadku přece museli vědět,že vyřazením kanalů bez adekvátní náhrady ztratí spousty zákazníků.Jak jsem psal výše můj odchod byl podezřele hladký.

brandl
Registrace: 5/2020

mám 41 pozemných kánalov maximálne si k tomu ešte niekde zoženiem nejakú iptv časom kde bude ešte hbo a cinemax, za vtedy platím SC a je pokoj

GIGN1987
Registrace: 4/2019

K těm kanálům, co Skylink nemá oproti konkurenci, jste zapomněli ještě třeba na nedávno vypnuté MTV-čka.

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

rom2005 Keď už je toho toľko vypnuté, že si to človek už ani nespomenie. Je to smutné. Len by ma zaujímalo, prečo si "kopú vlastný hrob"?

jklajban
Registrace: 2/2006

@Antonín

"Vytírá s vámi někdo jiný a to fest".tak nam to dopovedz

stanislavo
Registrace: 3/2018

Vytírá s vámi někdo jiný

to nemusi dopovídat bo každému to je jasne-vy.j.e.b.a.v.a. s nama Koblihar a jeho posluhovaci, a tuto zemi vraci před Listopad, to uz musí videt i ten kdo nechce videt ani slyset.!!! :)))

kristian1

@kristian1

Tyhle politické žvásty si odpusť. Žil jsem tehdy, žiji teď - jsou to jen fráze a jednodušší na to slyší... :-) Až se lidem zprotiví zvolí si někoho jiného. To je prostě demokracie... Stejně tak jsme tu měli Klause, Zemana, Grosse, Topolánka, Nečase... Prostě, co si lidi zvolí, to tu máme.

rejča
Registrace: 10/2007

Fico bude brzy volnej, nešli bychom před listopad, ale rovnou do banánystánu :)))

marnav
Registrace: 12/2007

@rejča

a ty veris ze tohle je vysledek demokratickych voleb ? :))) sorry jako, ale vsechno ridi tajne sluzby,jak ted, tak i predtim, samozrejme i Listopad je jejich produkt a nasledny vyvoj a smer.!!!

kristian1

Skylinku nikdy o diváka nešlo , vždy jen o prachy.... :fuming:

Cucerak
Registrace: 3/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra